E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHürriyet'e protesto ve saldırı---

Hürriyet'e protesto ve saldırı

Hürriyet'e protesto ve saldırı
07 Eylül 2015 - 00:40 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TV'deki açıklamalarının yanlış aktarıldığını iddia eden bir grup Hürriyet binası önünde protestoda bulundu, kapı camı kırıldı

Hürriyet gazetesi, " Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir televizyon programında yaptığı açıklamaları internet sitesinde farklı kullandığı" iddiasıyla protesto edildi. 

Gazete önünde toplanan grup, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ATV ve A Haber ortak yayınında yaptığı açıklamaların, Hürriyet'in internet sitesinde "çarpıtıldığını" öne sürdü.  

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurrahim Boynukalın, burada yaptığı açıklamada, yalan haberlere karşı olduğunu belirterek, "Dağlıca meselesi ve bu konudaki hassasiyet tavan yapmışken, insanların hassasiyeti en üst düzeydeyken, 400 vekille alakalı, Anayasa'da bir değişime gidilemediği ile alakalı özellikle Doğan medyası ve Paralel Yapı'nın medyası tarafından "400 vekil olsaydı Dağlıca meselesi olmazdı" gibi bir şeye dönüştürüldü. 8 Haziran'dan beri bu yalanları bolca görüyoruz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı bir yalan kampanyası oluşturulduğunu ifade eden Boynukalın, "Bunun için buradayız. Burada sadece bir parti organizasyonu değil halkın bir tepkisi olmuştur. Yapılan habere karşı bir tepki olmuştur" dedi.

Hürriyet gazetesinin kapısının camının kırıldığı ve gazete önünde asılı flamanın yakıldığı protestoda, polis ekipleri zırhlı polis araçları ve çevik kuvvetle geniş güvenlik önlemi aldı. 

Protestocuların gazete binasının önünden ayrılmasının ardından geniş güvenlik önlemleri sürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ozan07 Eylül 2015 15:53

    Doğan grubu Alman Axel Springer grubunun maşasıdır, Türkiye lehine değil de global baronların lehine haberler ve yayın politikasını uygular. Bu protestolar az bile bana kalırsa.

  • nur07 Eylül 2015 13:47

    kazım denilen kişi cumhurbaşkanın siyasetle ne alakası var.

  • kazım07 Eylül 2015 12:55

    NUR Senin amacın şehit deyil siyasi ideolejini tatmin etmek

  • Nur07 Eylül 2015 12:04

    Cumhurbaşkanı şehit babalarını karakterliside var karektersizide demiş. Doğru cumhurbaşkanlarının da karakterliside de var karektersizide de. Ama şehit babası böyle nitelenmez. Onun acısı çok büyük.

  • Çaresizligin Sonu07 Eylül 2015 11:55

    Kaptanı degiştirme ümidi ve imkanını ufukta göremeyenlerin (medya sermaye ve siyaset) gemiyi batırmaya çalışması veya bunlara yardım yapıp ve de pişkin şekilde suçuda kaptana yıkmaya çalıması durumu. Bunu da geminin (vatan ) selameti için yaptıklarını savunmaları ne acı. Daha da acı olanı gemi su aldıkça bunların "kaptan gidici" diye zevten kudurması. Gemi battıktan sonra veya agır hasar alması sonrası kaptan degişse ne olur.

  • Vatan07 Eylül 2015 11:42

    Cumhurbaşkani 17 şehit ailesini aradım çok şükür hiç biri tepki göstermedi demiş. Tepki göstereni içeri tıkıyorsunuz nasıl göstersin.

  • asi07 Eylül 2015 10:52

    neyin tarafında hürriyeti açıklasın. varsa yoksa sabah akşam cumhurbaşkanliği düşmanlığı.

  • G.G.07 Eylül 2015 10:41

    Canlı açıklamalara kulak vermek lazım.Yandaş olsun olmasın, zaman zaman canlı yayınlarda ağızdan duyulan açıklamaların çarpılarak haber yapılması mümkün değildir. Göz gördüğüne, kulak duyduğuna inanır. Gerisi boş.

  • çakır07 Eylül 2015 07:56

    Exel spinger rusyadan cikiyor darisi bize inşallah

  • Kaçan Grup07 Eylül 2015 07:31

    İlgili video internette var, izlenip bigi sahibi olunabilir.

  • BAŞBUĞf07 Eylül 2015 06:12

    Aydın Doğan'ın yanındayız ama o editörün yanında değiliz olmayacağız

  • Vatansever07 Eylül 2015 02:14

    Bu gazeteyi okuyanlarin ya akli melekeleri zayif yada hain bunlar dusman olduklari insan icin vatanin bolunmesinden haz alirlar allahinda bir hesabi var