E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriHürriyet yurtdışı iştiraklerini satıyor---

Hürriyet yurtdışı iştiraklerini satıyor

Hürriyet yurtdışı iştiraklerini satıyor
26 Haziran 2018 - 19:00 borsagundem.com

Hürriyet, Hollanda’da bulunan bağlı ortaklığını satıyor.

Hürriyet, yüzde 100 oranında sahibi olduğu Hürriyet Invest B.V’nin sahibi olduğu Trader Media’yı satma kararı aldı.

Şirketten KAP’a şu açıklama yapıldı:

Sermayesinde %100 oranında pay sahibi olduğumuz doğrudan bağlı ortaklığımız Hollanda'da mukim Hürriyet Invest B.V.'nin ve Hürriyet Invest B.V'nin sermayesinde %97,29 oranında pay sahibi olduğu Jersey'de mukim Trader Media East Ltd.'nin ("TME") ve/veya TME'nin doğrudan veya dolaylı bağlı ortaklıklarının ve/veya bunların bünyesinde faaliyet gösteren iş kollarının, tamamen satışı veya bunlara stratejik ortak/ortaklar bulunması konusunda çalışmalara başlanmasına karar verilmiştir. Bu hususta çalışmalara başlanılmış olması, sürecin satış ve/veya stratejik ortak/ortaklar bulunması ile sonuçlanacağı anlamına gelmemektir. Süreç herhangi bir sonuç elde edilmeden de bitebilir. Konu ile ilgili gelişmeler oldukça, ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecektir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandas26 Haziran 2018 23:28

    Vergi cennetlerinde ulkelerden calinip tasinan neler neler var? cehennemde kendini zeki zanneden beyinsiz hirsizlardan, makam ve servret sahiplerinden daha yogun bi kesim olmayacak...