E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriHürriyet Gazetecilik sıfır ev satış işine giriyor---

Hürriyet Gazetecilik sıfır ev satış işine giriyor

Hürriyet Gazetecilik sıfır ev satış işine giriyor
02 Ocak 2018 - 13:13 borsagundem.com

Hürriyet Gazetecilik'in iştiraki, İngiltere merkezli şirketle birlikte, birinci el konut satışlarının yapılması amacına ilişkin dijital hizmet verecek olan şirket kurmaya karar verdi

Hürriyet Gazetecilik'in iştiraki olan Glokal Dijital Hizmetler, birinci el konut satışlarının yapılması için web sitesi kurma çalışmaları yapacak. Bu çalışmalar için şirket İngiltere'de mukim Prof Estate Ltd. ile birlikte hareket edecek. Global Dijital ve Prof Estate Ltd.'nin birlikte kuracağı şirket faaliyetleri gerçekleştirecek. Kurulacak olan yeni şirketin yüzde 86'sına Glokal Dijital, geriye kalan yüzde 14'lük paya da Prof Estate Ltd. sahip olacak.

Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:

Tamamı ödenmiş 11.167.438 Türk Lirası sermayesine %92 oranında iştirak ettiğimiz doğrudan bağlı ortaklığımız Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş., Türkçe ve/veya yabancı dillerde oluşturulacak yeni bir websitesi/platformu kanalıyla birinci el gayrimenkul satımına ilişkin olarak satış ve pazarlama hizmetlerinde faaliyet göstermek üzere, sermayesine İngiltere'de mukim Prof Estate Ltd.'nin %14, Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'nin ise %86 oranında iştirak edeceği, Türkiye'de yerleşik yeni bir anonim şirket kurulmasına karar vermiştir. Yeni kurulacak Şirket, farklı teknolojik yaklaşımlar ile yeni ürünler sunarak, inşaat firmalarının proje satışlarını potansiyel alıcılarla buluşturmayı hedeflemektedir. Yeni kurulacak Şirket'de %14 oranında pay sahibi olacak Prof Estate Ltd.'nin Şirketimiz ile doğrudan veya dolaylı herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 4,90
En Yüksek: 5,23
En Düşük: 4,83
Değişim -3,54 %
FK: 0,00
PD / DD: 1,84
İşlem Hacmi 137.241.930
Toplam Adet: 27.008.127
Ağırlıklı Ort.: 5,11
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)