E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüHURGZ: Soruşturma haberi---

HURGZ: Soruşturma haberi

HURGZ: Soruşturma haberi
07 Eylül 2015 - 17:12 borsagundem.com

Hürriyet Gazetesi'ne soruşturma açıldığına yönelik haberlerın ardından hisseler yaklaşık yüzde 5 değer kaybetti

İnternte sitesinde yayınlanan bir haberden dolayı savcılığın Hürriyet Gazetesi'ne soruşturma açtığına yönelik haber sonrasında yaklaşık yüzde 5 değer kaybeden hisseler 52 kuruşu gördü.
Hurriyet.com.tr'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dağlıca açıklaması ile ilgili attığı tweet sonrası savcılık soruşturma açtı.
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, hürriyet.com.tr’nin önceki akşam yayınladığı “Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Dağlıca açıklaması: '400 vekil alınsaydı bunlar olmazdı' tweetine ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan re’sen soruşturma başlattı.
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcıvekili İdris Kurt, Hürriyet Gazetesi’nin internet sitesi hürriyet.com.tr yetkilileri hakkında ‘Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın söylemediği bir sözü çarpıtarak algı operasyonu yapıldığı’ iddiasıyla re’sen soruşturma açtı.
Bu arada dün akşam bir grup Hürriyet gazetesi önünde eylem yaparak gazetenin giriş kapasının camlarını kırdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 4,69
En Yüksek: 4,80
En Düşük: 4,68
Değişim -1,68 %
FK: 0,00
PD / DD: 1,76
İşlem Hacmi 24.752.313
Toplam Adet: 5.222.188
Ağırlıklı Ort.: 4,76
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • halk15 Eylül 2015 09:19

    soruşsturma haberi olmasada senet paçavraya dönüşmüş durumda zaten.hürriyetin üstünde türkiye türklerindir yazar ama daima batılılara hizmet eder o motto sahterkarlıktan başka bir şey değil