E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHulusi Akar: Tahliyeler TSK'nın gücünü gösterdi---

Hulusi Akar: Tahliyeler TSK'nın gücünü gösterdi

Hulusi Akar: Tahliyeler TSK'nın gücünü gösterdi
01 Eylül 2021 - 11:34 borsagundem.com

Kabil'den dönen Türk askeri için düzenlenen törende konuşan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Kabil Havaalanı'ndaki tahliyelerin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi TSK'nın gücünü bir kez daha gösterdi." dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kabil'den dönen Türk askeri için düzenlenen törende konuştu.

Akar'ın açıklamaları şöyle:

Kabil Havaalanı'ndaki tahliyelerin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi TSK'nın gücünü bir kez daha gösterdi. Türkiye dünya barışına hizmet etmenin gururuyla ülkesine dönmüştür. Mehmetçiği gururla karşıladık. Sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tahliyelere katkı sağlayan herkesi kutluyorum. Tahliye süresince uçak tahsisi dahil destek sağlayan ülkelere teşekkür ediyorum. Azerbaycan askerlerine tahliye sürecindeki desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bölgedeki gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz. Bizim bu seviyelere gelmemizi sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum. Şu anda dahi karada havada ve denizde görevlerini yapan askerlerimize başarılar diliyorum, alınlarından öpüyorum

 

THY'den Kabil Havalimanı'na tahliye seferi

 

THY’den Afganistan’a ikinci tahliye seferi

 

Taliban'dan tahliyelerle ilgili kritik karar!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)