E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHulk bombayı patlattı: Gelmeye hazırım ---

Hulk bombayı patlattı: Gelmeye hazırım

Hulk bombayı patlattı: Gelmeye hazırım
25 Ocak 2021 - 09:26 borsagundem.com

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ta Brezilyalı yıldız Hulk'la görüşmeler sürüyor. Brezilyalı yıldız, Josef De Souza aracılığıyla yönetime, “Eğer mali konularda anlaşırsak İstanbul’a gelmeye hazırım” dediği öne sürüldü.

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen ve teknik direktör Sergen Yalçın'ın da istediği Hulk için Beşiktaş görüşmelerini sürdürüyor.

CEVAP BEKLENİYOR

Çin Ligi ekiplerinden Shanghai SIPG’le olan 4,5 yıllık macerasını tamamlamasının ardından boşa çıkan 34 yaşındaki futbolcuyla görüşmelerde bulunan Siyah-Beyazlılar, teklifini yapmıştı. Yarım dönem için 1 milyon Euro artı şampiyonluk bonusu önerisiyle Sambacı’nın kapısını çalan yönetim, pakete son olarak artı bir yıl da opsiyon ekledi. Yarım artı bir yıllık teklif kapsamında toplamda 3 milyon Euro artı bonusu tecrübeli golcüye direkt olarak ileten Beşiktaşlı idareciler, gelecek cevabı bekliyor.

GELMEYE HAZIRIM

Uzak Doğu’daki macerasını tamamlamasının ardından ailesiyle birlikte soluğu Brezilya’da alan Hulk’un, birkaç gün içerisinde geleceğiyle ilgili olarak kararını vermesi bekleniyor. Kariyerine Avrupa’da devam etmek istediğini Kara Kartal’la yaptığı tüm temaslarda anlatan ve yakın arkadaşı Josef de Souza aracılığıyla yönetime, “Eğer mali konularda anlaşırsak İstanbul’a gelmeye hazırım” diyen Sambacı’nın, geleceğini saatler içinde kesinleştirmesi planlanıyor.

Değerleme düşük, prim potansiyeli yüksek hisseler

 

Küresel piyasalar gözünü Fed'e dikti

 

Risk iştahı üzerinde aşağı yönlü risk ve baskı görülüyor

 

Kısa vadede yükselişler satış fırsatı olarak kullanılabilir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)