E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHükümetten suç duyurusu---

Hükümetten suç duyurusu

Hükümetten suç duyurusu
19 Aralık 2013 - 12:11 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, yolsuzluk ve rüşvet operasyonu hakkında, gizliliği ihlal edenler hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Gizliliği ihlal eden savcıysa savcı, katipse katip, kolluk kuvvetiyse kolluk kuvveti hakkında başbakan yardımcısı olarak suç duyurusunda bulunuyorum" dedi. 

İstanbul merkezli yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili olarak, "AK Parti hükümetlerinin yüzü aktır, alnı aktır. Biz büyük bir aileyiz. Bu aile içinde birilerinin eksikliği olduğu zaman bugüne kadar bunu hiç örtmedik, örtülmesine de izin vermedik" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aa19 Aralık 2013 14:11

    hem suçlu hem güçlü dedikleri bu olsa gerek ...

  • Bataklığa batmışlar19 Aralık 2013 13:09

    Suç duyurusunu Akp Hükümetine yapın. Namuslu Emniyet Görevlilerini ve Namuslu Savcıları görevden aldığı için...Pisliklerinizi,yolsuzluklarınızı,rüşvetlerinizi ortaya çıkaranları görevden alarak Hükümetiniz suç işliyor.Çok yakında tek tek bunların hesabı hepinizden sorulacaktır. Yapanın yanına kar kalmayacaktır.

  • Dünya19 Aralık 2013 12:27

    O zaman deniz fenerine ne oldu , kim savcıları görevden aldı herhalde savcılara olayın üstüne gidin dediniz onlar yanlış anladılar ayyyy pardon siz hep mağdurdunuz değil mi?? zaten bunu yapan kesinlikle çeteler olmalı başkası olamazzz :)))

  • kadir19 Aralık 2013 12:25

    kuyrukları sıkışınca gizlilik ihlali oluyor.hep bana hep bana olmuyormuş değilmi?

  • vay vay19 Aralık 2013 12:17

    ERGENEKON,BALYOZ VB.OPERASYONLARDA NİYE "GİZLİLİĞİ İHLALDEN" DAVA AÇMADINIZ DİYE ADAMA SORARLAR.BİZ AK-PAKIZ DEMEYLE BU İŞLER OLMUYOR BEYLER.