E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiHuawei'den ABD'ye sert tepki: Bunun adı zorbalık---

Huawei'den ABD'ye sert tepki: Bunun adı zorbalık

Huawei'den ABD'ye sert tepki: Bunun adı zorbalık
22 Mayıs 2019 - 06:29 borsagundem.com

Huawei'nin Avrupa Bölgesi Baş Temsilcisi Liu, "Huawei, ABD'nin yaptığı zulmün kurbanı oluyor" dedi

Çinli telekomünikasyon cihazları üreticisi Huawei'nin Avrupa Bölgesi Baş Temsilcisi Abraham Liu, ABD’nin aldığı kararı zorbalık olarak değerlendirdi. Reuters'in haberine göre Brüksel'de bir basın toplantısı düzenleyen Liu, Washington’un getirdiği ticari kısıtlamalara yanıt vermek için Google ile çalıştığını söyledi.

Google yorum yapmaktan kaçındı.

Liu, Huawei’nin ABD yönetiminin baskısıyla aldıkları karar nedeniyle Google'ı suçlamadıklarını ve sonuçların ne olacağını söylemek için erken olduğunu ifade etti.

Liu, “Huawei, ABD yönetimi tarafından yapılan zorbalığın kurbanı oluyor. Bu sadece Huawei'ye yönelik bir saldırı değil. Bu, liberal, kurallara dayalı düzen üzerine bir saldırıdır ”dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet22 Mayıs 2019 09:59

    apple harici hepsini iptal etsin abd...

  • Emrah22 Mayıs 2019 09:37

    2 yıldan beri huawei mate 10 lite kullanıyorum hiç arızalanmadı sağlam telefon yapmışlar.abd yanlış yapıyor sarı kafa trump.

  • Emrah22 Mayıs 2019 09:31

    Sizde kendi eko sisteminizi yapın o zaman google ihtiyacınız kalmaz fakat abd yaptığı bu çok yanlış eğer huawei önümüzdeki yıllarda kendi eko sistemini yapabilirse abd yıllar sonra zararlı çıkabilir şuan abd karlı gözüküyor.