E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHSYK görüşmeleri devam edecek---

HSYK görüşmeleri devam edecek

HSYK görüşmeleri devam edecek
23 Ocak 2014 - 00:58 borsagundem.com

Genel Kurul'da HSYK'nın yapısında değişiklik öngören kanun teklifinin görüşmelerine devam edilecek. Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Eroğan'ı kabul edecek

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. 
(Ankara/11.00)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Tayland Büyükelçisi Tharit Charungvat ile İran Büyükelçisi Ali Rıza Bikdeli'yi ayrı ayrı kabul edecek. (TBMM/11.00/15.00)

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Seçim İşleri Üst Kurul Toplantısı'na katılacak.  (Ankara/12.30)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sanayi, ticaret odaları, esnaf ve sanatkarlar ile ziraat odaları birliğini ziyaret edecek, otomotiv fabrikasında işçilerle yemekte bir araya gelecek, Osb bölge müdürlüğüne ziyarette bulunacak, kamyon garajı esnafıyla buluşacak, iş dünyası ve meslek örgütü temsilcilerinin toplantısına katılacak (Konya/10.30-19.00)

Dünya Ekonomik Forumu ikinci gün oturumlarıyla devam edecek. - Başbakan Yardımcısı Ali Babacan "Yeni Avrupa Ortamı", Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu "Suriye'deki İnsani Kriz" başlıklı oturumlarda konuşma yapacak. (Davos)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, ticaret ve sanayi odasının geleneksel ödül törenine katılacak (Antalya/16.30)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Almanya'da Adlershof Teknopark'ta incelemede bulunacak, Nükleer Araştırma Merkezi BESSY'yi ziyaret edecek. Bakan Işık, Avrupa Moleküler Biyoloji Laboratuvarları sunumu sonrasında Eğitim ve Araştırma Bakanı Prof. Dr. Johanna Wanka ile görüşecek, "Türk-Alman Bilim Yılı" resmi açılış programına katılacak, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Berlin temsilciliğini ziyaret edecek. Bilim yılı açılışında YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya da bulunacak.  (Berlin)

Kalkınma Bakanlığı ve Dünya Bankasınca ortaklaşa hazırlanan "Türkiye'de İyi İşler Raporu", Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Dünya Bankası Türkiye Direktörü Martin Raiser'ın katılımıyla açıklanacak. (Ankara/10.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Romanya'da, Enerjiden Sorumlu Devlet Bakanı Constantin Nita ile görüşecek, Türk İşadamları Derneğini ziyaret edecek, Başbakanı Victor Ponta tarafından kabul edilecek. (Romanya)

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, ağaç dikim töreni ile EXPO2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı'na katılacak, AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek, ticaret ve sanayi odasının geleneksel ödül töreninde bulunacak. (Antalya/10.30-16.30)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, belediye, Sıla Derneği, Hayrat Vakfı, Türk-İş, Kamu-Sen ile Ensar Vakfı temsilciliklerini ziyaret edecek. (Afyonkarahisar/10.00-16.00)

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu valilik, belediye, hastane ve AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek, ağız ve diş sağlığı merkezi açılışına katılacak. (Kırşehir/10.30-16.30)

TBMM'den... Genel Kurul'da HSYK'nın yapısında değişiklik öngören kanun teklifinin görüşmelerine devam edilecek. (14.00)

Milli Savunma Komisyonu, Askerlik Kanunu ile bazı KHK'larda değişiklik öngören tasarıyı ele alacak.
(11.00)

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Topçu Meydanı'nda aday tanıtım mitingine katılacak.
(Şanlıurfa/13.00)

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, partisinin Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Mansur Yavaş'ı seçim bürosunda ziyaret edecek. (Ankara/11.30) 

Türkiye İstatistik Kurumu 2012 yılı mali aracı kuruluş istatistiklerini açıklayacak. (Ankara/10.00) 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)