E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHSYK bunu yapamayacak---

HSYK bunu yapamayacak

HSYK bunu yapamayacak
30 Aralık 2013 - 11:04 borsagundem.com

HSYK Başkanı ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, daha önceki bakanlar döneminde gönderilen “Yetki devri” yazısında değişiklik yaptı

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK), Adli Kolluk Yönetmeliği’nin değiştirilmesinin ardından yaptığı açıklama iktidarın tepkisini çekerken buna karşın Adalet Bakanlığı’ndan ilk adım da geldi.

HSYK, Adli Kolluk Yönetmeliği’nin değiştirilmesinin ardından yaptığı açıklama tepki çekerken, Adalet Bakanlığı’ndan sürpriz bir adım geldi.

HSYK Başkanı ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, daha önceki bakanlar döneminde gönderilen “Yetki devri” yazısında değişiklik yaptı. “Yetki Devri Yenilenmesi” yazısıyla bakanın, kurula gönderdiği metinde; “Kurulu yönetme ve temsil etme yetkisi Başkan’a ait olduğundan, HSYK adına yapılacak basın açıklamalarının Başkan tarafından yapılması hususlarında bilgi ve gereğini rica ederim” ifadelerine ye verildi.

Bu yazıdan sonra HSYK, son olayda olduğu gibi Danıştay başta olmak üzere, süren davalara veya savcılara destek mahiyetinde açıklama yapamayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • LOUP 30 Aralık 2013 13:52

    ADALETIN BU MU ?????? TURKIYE

  • hakan30 Aralık 2013 12:47

    vatan daş yapin ca suçlu yargı yapinca yok bize kim se bişey yapamaz bi de sizlerin mal varliklarını açiklayın da bilelim

  • İbrahim Özbek30 Aralık 2013 11:27

    Hsyk yıllardır bu ülkenin baş ağrısı adalet için oraya gelmesi gereken insanlar tam bir tarafgirlik içerisindeler bunları siyasetten uzaklaştıracak kesin çözüm lazım cezai müeyyideler gerekli suç işleyen karşılığını görmeli

  • asyab30 Aralık 2013 11:08

    hitler Almanyasına doğru gidiyoruz,Allah sonumuzu hayır etsin.