E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriHSBC 13 milyar dolar krediden dönüş beklemiyor---

HSBC 13 milyar dolar krediden dönüş beklemiyor

HSBC 13 milyar dolar krediden dönüş beklemiyor
03 Ağustos 2020 - 15:55 borsagundem.com

HSBC korona virüs pandemisi nedeniyle geri ödeme alamayacağı kredilerin miktarının 13 milyar dolara ulaşabileceğini duyurdu.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YASEMİN KADIRGALI03 Ağustos 2020 23:10

    bu bankanın sahibi ingiltere olup, dünya nın en büyük sömürge devleti olup., bu para onlar için bir cerez parası gibi.bir şey olmaz.

  • yorum03 Ağustos 2020 22:06

    globali bilemem ama ülkemizde bankacılık işini yüzünüze gözünüze bulaştırdınız bence :) kurumsalda olmasa londraya dönereiniz heralde

  • vatandaş03 Ağustos 2020 18:54

    bu amerika durmadan para basıyo enflasyon aynı alım gücü aynı 10 dolar hala 10 dolar ulan bi bizmi basınca kötü oluyo..

  • Hülya kobalta03 Ağustos 2020 23:27

    Muharrem İnce nin Cumhurbaşkanlığı seçim mitinglerini dinlerseniz Endüstri 4.0, üretim, Fabrika, teknoloji, Bilim söylemleri vardı sadece ama halkın takdiri Kek ve yuvarlanacak bir bahçe oldu. Muhalefet şu an rezalet ama iktidarın bilime verdiği desteği TÜBİTAK ödüllü Hoşaf dışına çıkmıyor maalesef

  • HÜLYA KOBALT03 Ağustos 2020 20:35

    abd yıllarca -20-30 senedir bastı bastı başta çin ve japonya olmak üzere tüm ülkeler stok yaptı  şimdi ellerinde patladı.ellerinden çıkartsalar bir türlü ellerinde tutsalar bir türlü yani iki tarafı boklu değnek nereye dokunda bok bulaşıyor.adamlar sistemi 500 senedir bu sistemi kurmak için harıl harıl çalışmışlar ve dünya yı finans ve askeri olarak kontrol ediyorlar.bizim siyasetcileri görmüyormusun birisi yapıyor muhalefet ise ben onun yaptığı yıkacağım diyor çünkü benim işim bu diyor.o yüzden bunların sonuçlarına katlanacakğız.bir de tarım ile bir ülke kalkınmaz.otomobil.savaş uçağı tank, füze. teknolijik ve sanayi ürünleri üretir isek bizler de onlar gibi oluruz. muhalefette böyle bir projeler görebiliyormusun.

  • FİNANSŞÖR03 Ağustos 2020 16:41

    ÖNEMLİ DEĞİL Kİ DEVLETİ BASAR PARAYI ÜÇ MİSLİNİ KOR BANKASINA.ZATEN TÜM DÜNYA ÜLKELERİ SANAL PARALARI BASTIKCA BASIYORLAR.NE OLACAK CANIM.