E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHolosko varsa sorun yok---

Holosko varsa sorun yok

Holosko varsa sorun yok
21 Aralık 2013 - 21:02 borsagundem.com

Beşiktaş, olaylı Kasımpaşa maçının ardından Elazığspor'u Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda farklı mağlup etti

BEŞİKTAŞ-ELAZIĞSPOR: 4 - 1
STAT: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan
HAKEM: Mete Kalkavan
SAAT: 19.00

BEŞİKTAŞ: Tolga Zengin, Serdar, İsmail, Ersan Sivok, Veli, Uğur, Olcay, Necip, Holosko, Mustafa
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Biliç
ELAZIĞSPOR: Zülküf, Hakan, Pepe, Bilica, Ahmet, Çağlar, Victor, Sane, Serdar, Köksal, Deniz
TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Dakika 1: Maç Beşiktaşlı futbolcuların santrasıyla başladı.
Dakika 4: Elazığspor serbest vuruş kullandı... Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına orta yapıldı ama Pape Sow için ofsayt bayrağı kalktı.
Dakika 8: Beşiktaş'ta Olcay'ın Elazığspor ceza alanı dışından hafif sağ çaprazdan şutu üstten dışarıya gitti.
Dakika 11: Beşiktaş sol kanattan geldi... Uğur'un uzak direğe ortasında Olcay'ın dar açıdan gelişine vurduğu top üstten az farkla dışarıya gitti.
Dakika 14: Beşiktaş sol kanattan köşe vuruşu kullandı... Ceza alanına yapılan ortada Mustafa'nın kafa vuruşu üstten dışarıya gitti.
Dakika 19: Beşiktaş yine sol kanattan atağa kalktı... Elazığspor ceza alanına hareketlenen Serdar Özkan'a atılan pasta ofsayt bayrağı kalktı.
 Dakika 22: Tomas Sivok... Siyah beyazlı ekip sol kanattan köşe vuruşu kullandı... Uğur'un ceza alanına ortasında Sivok, yükselip düzgün bir kafa vuruşu yaptı ve top ağlarla buluştu.
Dakika 26: Beşiktaş'ta sol kanatta topla buluşan Uğur'un Mustafa'ya gönderdiği yüksek topta savunma topu karşıladı.
 Dakika 29: Deniz Yılmaz... Elazığspor'da Köksal sağ kanattan ceza alanına pasını gönderdi topla buluşan Sane, topu diğer arkadaşı Deniz çıkardı ve Deniz de yerden sert ve düzgün bir plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi.
Dakika 31: Beşiktaş sol kanattan köşe vuruşu kullandı... Kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortaya Sivok kafa vuruşu yaptı ancak top yandan dışarı çıktı.
Dakika 34: Beşiktaş sol kanattan serbest vuruş kullandı... Ceza alanına yapılan ortada Necip'in kafa vuruşu üstten dışarı gitti.
Dakika 36: Beşiktaş Uğur Boral ile serbest vuruş kullandı... Uğur'un kullandığı serbest vuruşta ceza alanında savunmadan dönen topa Olcay sert vurdu ama top yine savunmadan döndü... Ardından Necip'in içeriye çevirdiği top direk dışarıya gitti.
Dakika 38: Beşiktaş bir kez daha tehlikeli geldi... Necip'in sol kanattan ileriye hareketlenen Uğur'a pasını aktardı topla buluşan Uğur'un ceza alanına ortasında Mustafa'nın sert şutu direğin hemen yanından dışarıya gitti.
 Dakika 39: Elazığspor'da zorunlu oyuncu değişikliği... Deniz Yılmaz oyundan çıkarken Serdar Gürler oyuna girdi.
Dakika 42: Beşiktaş'ta ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Olcay'ın sert şutu savunmadan döndü.
Dakika 45: İlk yarının sonuna 3 dakika ilave edildi. 
...İlk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi...
Dakika 46: İkinci yarı Elazığsporlu futbolcuların santrasıyla başladı.
 Dakika 46: Elazığspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı... Ahmet Görkem Görk oyundan çıktı Deniz Aslan oyuna girdi.
 Dakika 46:  Filip Holosko... Mustafa Pektemek'in pasıyla ceza alanı dışında topla buluşan Holosko, ceza alanına girer girmez sol köşeye sert bir şut çekti ve topu ağlara gönderdi.
Dakika 48: Beşiktaş ikinci yarıya çok baskılı başladı. Sağ kanattan gelişen atakta Olcay'ın sert şutu yandan dışarıya gitti.
Dakika 52: Siyah beyazlı ekipte Olcay'ın Mustafa'ya pasında Mustafa topu ağlara gönderdi ama Veli'nin Olcay'a attığı pas için ofsayt bayrağı kalktı. 
Dakika 56: Beşiktaş sol kanattan köşe vuruşu kullandı... Kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı...
 Dakika 57: Aynı pozisyon içinde rakibine kafa topu mücadelesinde faul yapan Mustafa Pektemek sarı kart gördü.
Dakika 60: Beşiktaş'ta Serdar Kurtuluş sağ çaprazda topla buluştu ve vuruşunu yaptı ancak top farklı bir şekilde auta gitti.
Dakika 64: Elazığspor'da Deniz sağ kanattan içeri orta yapmak istedi ancak Beşiktaş savunması topu karşıladı. 
 Dakika 70: Olcay Şahan... Holosko sol kanattan içeri girip pasını Olcay'a gönderdi... Olcay, rakibinden sıyrılıp sol ayağıyla tam çata diye tabir ettiğimiz noktaya topu gönderdi ve farkı 22ye çıkardı.
 Dakika 75: Elazığspor'da Veli'ye sert faul yapan Tidiane Sane sarı kartla cezalandırıldı.
 Dakika 80: Filip Holosko... Beşiktaş'ta savunma arkasına koşu yapan Mustafa'ya atılan pasta Mustafa topa vurmakta geç kalınca araya savunma girdi ama savunmanın topu gönderdiği yerde Holosko vardı ve Holosko da topu boş kaleye gönderdi.
 Dakika 81: Beşiktaş'ta oyuncu değişikliği... Filip Holosko alkışlarla oyundan çıkıyor yerine Gökhan Töre oyuna dahil oluyor.
Dakika 90: Maçın sonuna 3 dakika ilave ilave edildi.
...Maç Beşiktaş'ın 4-1'lik üstünlüğü ile sona erdi...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)