E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHollanda'ya tebrik yağdı---

Hollanda'ya tebrik yağdı

Hollanda'ya tebrik yağdı
16 Mart 2017 - 06:55 borsagundem.com

Hollanda'daki seçimlerde ırkçı Wilders'in partisinin umduğunu bulamaması Almanya ve Fransa'da sevinçle karşılandı

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in sağ kolu Peter Altmaier, sonuçların belli olmasıyla sevincini gizleyemedi ve "Hollanda, ey Hollanda, siz şampiyonsunuz! Harika sonuç için tebrikler" diye tweet attı.

Almanya'dan sonra sırada Fransa vardı. Dışişleri Bakanı Jean-Marc Ayrault, Twitter mesajında Avrupa'da aşırı sağın yükselişini durduran Hollandalıları tebrik etti.

Avrupa'daki ırkçılar için ilk gerçek test

Hollanda kayıtlı 12,7 milyon seçmen, yalnızca ülkelerinin değil belki de Avrupa'nın kaderini belirleyecek. Aşırı sağ için ilk gerçek testin yapıldığı seçimlerde, Geert Wilders'in oy oranı bütün kıtayı sarsıp, yıl içinde Fransa ve Almanya'daki seçimlerde ırkçı partileri tetikleyebilir.

Wilders, göçmenleri ülkelerine geri göndermeyi, camileri kapatmayı, Kuran'ı yasaklamayı savunan bir faşist olarak tanımlanıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fatih,islambul16 Mart 2017 08:25

    KURANA UZANAN ELLER KIRILSIN KURANA UZANAN DİLLER TUTULSUN CAMİYE EZANA UZANAN ALLAR KOPSUN DİLLER TUTULSUN AMİN AMİN AMİN RABBİM SEN BÜYÜKSÜN