E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHollanda'da skandal Türkiye haritası! Türk milletvekili düzelttirdi---

Hollanda'da skandal Türkiye haritası! Türk milletvekili düzelttirdi

Hollanda'da skandal Türkiye haritası! Türk milletvekili düzelttirdi
14 Kasım 2020 - 11:44 borsagundem.com

Hollanda'da bir meslek okulunda Türkiye'nin yarısını Kürdistan ve Ermenistan olarak gösteren haritanın bulunduğu sayfa Türk milletvekili Tunahan Kuzu'nun tepkisi üzerine düzeltildi.

Hollanda'da bir okulun müfredatında Türkiye'yi parçalanmış gösteren harita, Türk milletvekili Tunahan Kuzu'nun tepkisi üzerine düzeltildi.

Denk Partisi Milletvekili Tunahan Kuzu, sosyal medya hesabından, Rotterdam'da bulunan STC meslek okulunun müfredatında kullanılan Türkiye'nin yarısını Kürdistan ve Ermenistan olarak gösteren haritanın bulunduğu sayfayı paylaştı.

Kuzu yaptığı paylaşımda tepkisini Hollandaca ve Türkçe şu şekilde dile getirdi:

"Rüyanızda görürsünüz! Türk ve Türkiye düşmanlığı Hollanda okullarında bakın nasıl bir boyut aldı."

 Kuzu'nun tepkisi üzerine yazılı açıklama yapan okul, hatanın düzeltilmesi için söz konusu müfredatın kaldırıldığını ve Türkiye'yi parçalanmış gösteren haritanın değiştirileceğini belirtti.

Açıklamada, müfredatı hazırlayan öğretmenin haritayı yeterince iyi değerlendirmediği ifade edilerek, bu durumun can sıkıcı olduğu fakat bilerek yapılmadığı savunuldu.

Hollanda'dan flaş 'Türkiye' kararı

 

Hollanda Türk iş adamı ve sporcular için seyahat yasağını kaldırıyor

 

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (21)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Taş15 Kasım 2020 17:01

    Gavurun derdi başka ne olur

  • HALK15 Kasım 2020 15:13

    BIRAKIN  ŞU ZİBİDİLERİ SOYTARILARI   AGZI VAR KONUŞUR YÜREGİ VAR FAKAT KAÇARLAR REİS İŞİNİ BİLİR  HER ZAMAN YANINDAYIZ DEVLETİMİZİN  VE BAŞKANIMIZ 

  • kurt15 Kasım 2020 15:11

    bu işler harita göstermekle olmuyor  yürekleri yetiyorsa er meydanına cıkacak hollanda onların ne dedigin önemiyok başkan taayyib bey in ne dedi,gi önemli  meydan burda cıksınlar  bakalım harita nasıl degişir hep birlikte görürüz hollanda yerle bir olur iç savaş cikar hollandada 

  • nedo15 Kasım 2020 11:22

    Haçlı ordusu hayalleri devam ediyor,ama hevesleri kursaklarında kalacak.

  • Bay c15 Kasım 2020 08:31

    Bunları haber yapmak ne kadar doğru bunlar zaten bizim düşmanımız

  • Beyin Şart15 Kasım 2020 01:29

    İYi de geri kalanını da yunanistan yapmışlar.Bahsanıza hepsini yunanistanla beraber kahverengi yapmışlar...Türkiye ismine dair hiçbirşey yok yani haritada...

  • Huda15 Kasım 2020 00:18

    ISTANBUL K.CEKMECE PARKINDA.PKK ..YAPILANLARA IMAMOGLU DIYET ÒDUYOR..HA BUNLAR.. HA..BATI HACLI GURUBU

  • Sami15 Kasım 2020 18:13

    Küçükçekmece belediye başkanını ne PKK sevgisi varmış be

  • Karagülle15 Kasım 2020 00:10

    Lanet Pkk yı ülkemizin gündeminden çıkaran hükümetimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.var olun bu ülke çok acılar çekti bırakın ekonomi bozulsun tekrar toparlarız.kimse açlıktan ölmez bu şerefsiz pkk tamamen silindiğinde zaten o bölgeler rahatlatacak ve ekonomi ve eğitim düzelecek her şey daha iyi olacak 30 yıldır fetö sü pkk sı dhkpc si bu ülkenin sırtındaki asalaklar temizlendikçe her şey yoluna girecek tabiki ekonomik olarak bedeli olacak ama hepsini aşacağız Allah c.c. izniyle.

  • cgucluturk14 Kasım 2020 22:14

    Helal olsun Türk Milletvekiline, damarında Türk kanı varmiş.  👍

  • Kerim14 Kasım 2020 21:10

    Bizlerde ayni onlarin yaptigi gibi 3 e 5e bolunmus hollanda fransa almanya avusturya haritalari cizmeliyiz.sonra onlarin pkk larini bulup baslarina sarmaliyiz.herkes savaslarini ucuza getiriyor.ne yapiyorlarsa misliyle onlara yapmaliyiz

  • r14 Kasım 2020 21:04

    suriyede  Hatayı kendi topraklarında gösteriyordu : )) şimdi harita çizip ülkem budur diyemiyor :D boş işler... 

  • Hakan14 Kasım 2020 21:02

    Hicmi bir sey anlamiyorsunuz ..GOOGLE actinizmi SOZCU..veCUMHURIYETIN mansetler cikar..bunlar emperyal batinin..apart yayin kurlusudur..artik.uyanin..arastirin...incelyin..sorgulayin..bilimsel olun..rahmet ATATURKU iyi koyun.ahmak olmayin.JO BAYDIN hatirlayin.

  • Alp14 Kasım 2020 20:55

    Hacli ruhu hic gitmez.. bizbu topraklarda kaldimiz..surece..ama nunu icimizdeki HACLI sevdalilarina..ahmaklar.. gafillere..first vermessek..avuclarini yalarlar..ISTANBUL SECIMLERI..BIR ORNEK OLSUN....HATANIZI CABUK ANLADILAR..

  • Karagülle14 Kasım 2020 19:33

    Üç kez viyana yı kuşattık bundan sonra hedef amsterdam. biz türkler yeni topraklar almayı severiz.

  • Bence14 Kasım 2020 19:01

    Bu Osmanlı haritası belkid celallenme hemen ortada karamanoğlu vsvs

  • Aklı Selim14 Kasım 2020 17:14

    Bilinçli yapılmış fantaziler gerçekte yapamayacaklarını ancak fantazi kurup düşlemişler,sıkıyorsa gelde al mikik holanda.

  • Kerim 14 Kasım 2020 15:07

    Avrupa nin fikirleri hiç bizimle uyuşmamıştır ki. Tarihte örnekleri çok bunların. Din farkı da var. Onlar farkli düşünüyor biz farklı düşünüyoruz. Onlar sömürge peşindeler, biz adil dünya olsun diyoz, arada çok farklı düşünceler var. Ortasını bulmak neredeyse çok çok zor ihtimal

  • Cahil profesör14 Kasım 2020 12:43

    haçlı seferleri malazgirt meydan muharebesinden yaklaşık 100 sene sonra başlamış ve ortalama 50 yılda bir osmanlının kuruluşuna  kadar sürmüştür.dostumuz ve bizi haçlı seferleri düzenleyip öldürmeye gelen avrupalılar demekki haçlı seferi ruhu depreşti.cumhuriyetin kuruluşu 1923 olduğuna göre demek ki bir haçlı seferi düzenlemek avrupalı dostlarımızın aklına düştü.ee ne de olsa tarih tekerrürden ibarettir..

  • fafa14 Kasım 2020 12:41

    Huylu huyundan ya da Batılılar amaçlarından ve hedeflerinde vaz geçmiyor.Türkiye haritasının öyle olmadığını Hollandalılar bilmiyorlar mı?Bal gibi biliyorlar,ama ideallarini gelecek nesillerin kafasına sokuyor ve canlı kalmasını sağlıyorlar.

  • manyak herif14 Kasım 2020 12:29

    dostumuz avrupalılar ve amerikalıların ilk haçlı seferlerinden beri rüyalarını süsleyen bir tablo.türkiye en ufak bir tökezleme ve yönetim acziyetine düştüğünde gerçekleştirecekleri bir harita.