E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHollanda parlamentosundan çirkin açıklama---

Hollanda parlamentosundan çirkin açıklama

Hollanda parlamentosundan çirkin açıklama
07 Temmuz 2017 - 09:42 borsagundem.com

Hollanda parlamentosu, 15 Temmuz Darbe girişiminin yıl dönümünde Türk başbakan yardımcısının ziyaretinin iyi karşılanmayacağını açıkladı.

Hollanda kabinesi, 15 Temmuz'un yıldönümünde Türk başbakan yardımcısının ülkeyi ziyaret etmesinin hoş karşılanmayacağını açıkladı.

Türkiye ve Hollanda arasında geçen yıl Mart ayında büyük bir kriz çıkmıştı. Hollanda'nın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın ülkeyi ziyaretine izin vermemesi günler süren gerilimi ateşlemiş, Hollanda'daki Türkler sokağa dökülmüştü.(milliyet.com.tr)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • :)07 Temmuz 2017 11:30

    YAHU İŞİMİZ GÜCÜMÜZ MÜ YOK NEDEN DİK BAŞLILIKLA AVRUPAYA GİDİCEZ AÇIKLAMA TOPLANTI YAPICAZ DİYORUZ ? yahu gündem yapmak yerien adam gibi işleri gücleri yapalım birazda

  • Ziya07 Temmuz 2017 11:08

    Ulan bunlar da kendilerini bir halt zan ediyor. Zaten deniz seviyesinin altında yaşıyor cins manyaklar. Duvarlarını zaten çürüteceksin böcekler gibi sığınacak ülke ararlar .

  • Özer Özkan07 Temmuz 2017 10:51

    Adamlar istemiyor hala neden ısrar ediyoruz. Ülke prestijimiz 5 paralık oldu.