E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHollanda Başbakanı Rutte’nin annesi hayatını kaybetti---

Hollanda Başbakanı Rutte’nin annesi hayatını kaybetti

Hollanda Başbakanı Rutte’nin annesi hayatını kaybetti
25 Mayıs 2020 - 14:00 borsagundem.com

Hollanda Başbakanı Mark Rutte'nin annesi 96 yaşında hayatını kaybetti

Dünya korona virüsle mücadelesini sürdürürken Hollanda’da Başbakan Mark Rutte’nin ailesinden üzücü bir haber geldi. Rutte’nin annesi Mieke Rutte-Dilling 96 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Hükümetten bugün yapılan açıklamada, Mieke Rutte-Dilling’in 13 Mayıs’ta hayatını kaybettiği ve korona virüs önlemleri nedeniyle aile içinde bir törenle toprağa verildiği duyuruldu.

Açıklamada Başbakan Rutte’nin sözlerine de yer verilirken, “13 Mayıs çarşamba günü değerli annem Mieke Rutte-Dilling 96 yaşında hayatını kaybetti. Ailem ve ben, bizimle uzun zaman geçirebildiği için minnettarız. Şimdi ona veda ediyoruz ve yakın gelecekte yokluğuyla baş edebilmeyi umuyoruz” ifadeleri kullanıldı.

BAKIMEVİNDE KORONA ÇIKMIŞTI

Mieke Rutte-Dilling, Lahey’de bir bakımevinde yaşamını sürdürüyordu. Korona virüs salgını başladıktan sonra söz konusu bakımevinde de vakalar ortaya çıktı. Yerel basında yer alan haberlere göre önlemler kapsamında oğlunu göremeyen Mieke Rutte-Dilling’in, ölümünden kısa süre önce yapılan testlerinde virüse rastlanmadığı belirtiliyor.

Ancak yapılan resmi açıklamada Dilling’in ölüm sebebine ilişkin detay verilmedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mustafa25 Mayıs 2020 20:34

    saygıdeğer bir başka makamına bisikletle gidip geliyor üstelik saraylarda da yaşamıyor bu da demek oluyor ki ülke insanını soymuyorlar....