E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiHızlı Bul, yüzlerce satıcı ve binlerce ilanla hizmet vermeye devam ediyor---

Hızlı Bul, yüzlerce satıcı ve binlerce ilanla hizmet vermeye devam ediyor

Hızlı Bul, yüzlerce satıcı ve binlerce ilanla hizmet vermeye devam ediyor
07 Ocak 2021 - 11:34 borsagundem.com

Webmasterların, freelancer olarak hizmet verebilmelerine olanak sağlayarak her alanda hizmet verilmesine yardımcı olan Hızlı Bul, aynı zamanda çok kaliteli hizmetlerin ortaya çıkmasına da yardımcı olmaktadır.

Türkiye'de ve dünyada hizmet veren webmasterların bir araya toplanabilmesine yardımcı olan Hızlı Bul, her geçen gün daha da büyümeye devam ediyor. Webmasterların, freelancer olarak hizmet verebilmelerine olanak sağlayarak her alanda hizmet verilmesine yardımcı olan Hızlı Bul, aynı zamanda çok kaliteli hizmetlerin ortaya çıkmasına da yardımcı olmaktadır. Bu sayede webmaster hizmetine ihtiyaç duyan kişilerin de bu hizmetlere daha kolay ve ekonomik olarak erişebilmelerine imkan sağlanmış olacaktır.

Hızlı Bul platformunda hizmet veren yüzlerce uzmanın arasında oluşan rekabetten dolayı, hizmet almak isteyen kişilerin de daha uyguna çalışmalarını yaptırabilmeleri mümkün olmaktadır. Bu durum aynı zamanda hizmet kalitesinin de artmasına yardımcı olacaktır. Hızlı Bul'da alınan hizmet sonrasında satıcının değerlendirilebiliyor olması, aynı zamanda başarılı çalışmaların ortaya çıkmasına destek olmaktadır. Bu sayede hizmet satın almadan önce kullanıcıların, hizmet sunan uzmanların önceki çalışmalarında ne kadar başarılı sonuç aldığını da öğrenmeleri sağlanmış olacaktır.

Hızlı Bul, birçok farklı kategori ve bu kategorilerde oluşturulan alt kategori ve konular sayesinde ihtiyacınız olan tüm konularda yardımcı olmaktadır. Genel kapsamda bakıldığında aşağıda ki kategorilerden hizmet alabilmekle birlikte bu kategorilerde yüzlerce uzmanın açmış olduğu farklı konular olacağını unutmamalısınız.

• Tanıtım yazıları
• Sosyal medya hizmetleri
• İnternet reklamcılığı
• Yazılım ve teknoloji destekleri
• Grafik tasarım hizmetleri
• Makale yazımı ve editörlük
• Genel alışveriş

Tanıtım Yazıları

Tanıtım yazıları, oldukça aktif kullanılan kategoriler arasında yer almaktadır. Özellikle Türkiye ve dünyada yayın yapan otoriter web sitelerinden tanıtım yazısı alma fırsatını elde ederken, bu satın alma sayesinde Google tarafından kabul edilecek çok sayıda referansa da sahip olmuş olacaksınız. Bu çalışmalardan başarılı sonuçlar elde edilebilmesi için özellikle tanıtım yazısı satın aldığınız sitenin kaliteli olması gerektiğini asla unutmamalısınız. Hızlı Bul, bu anlamda çalıştığı uzmanların sitelerini inceleyerek, sizinde bu sitelerin değerlerini doğru bir şekilde anlayabilmesine yardımcı olmaktadır. Bu kapsamda sitelerin Alexa TR, İndex, Google News kaydı, Yaş, DA ve PA değerlerini doğrudan görüp inceleyerek karar vermenize yardımcı olmaktadır.

Şuan itibariyle Hızlı Bul platformunda güncel olarak "Tanıtım Yazısı" kategorilerinde "412 satıcı" ve "1361 ilan" sizlere hizmet vermeyi bekliyor.

Sosyal Medya Hizmetleri

Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube gibi popüler sosyal medya platformları için ihtiyacınız olan tüm hizmetleri Hızlı Bul aracılığıyla temin edebilirsiniz. Özellikle son dönemde oldukça yoğun kullanılan bu platformlar, aynı zamanda çalışma yapılması gerekli olan alanlar haline gelmiş durumda. Özellikle kullanıcı kasma, beğeni ya da reklam gibi çalışmalar başta olmak üzere birçok farklı konuda yardım alınmasını sağlamaktadır. Bu alanda hizmet veren uzmanlar tarafından sunulan hizmetleri incelerek yardım talebinde bulunabilirsiniz.

Şuan itibariyle Hızlı Bul platformunda güncel olarak "Sosyal Medya" kategorilerinde "307 satıcı" ve "448 ilan" sizlere hizmet vermeyi bekliyor.

İnternet Reklamcılığı

Forum ve Sözlük tanıtımları başta olmak üzere İnternet üzerinden yayın yapan web sitelerinde reklam almak isteyen kişiler için oldukça aktif kategorilerden birisi olan İnternet reklamcılığı, birbirinden kaliteli çalışmaların yapılabilmesine yardımcı olmaktadır. Bu kapsamda hizmet şartlarının değerlendirilmesi ve reklam çalışmalarının asıl yapılacağıyla ilgili bilgileri de rahatlıkla elde edebileceksiniz.

Şuan itibariyle Hızlı Bul platformunda güncel olarak "İnternet Reklamcılığı" kategorilerinde "120 satıcı" ve "207 ilan" sizlere hizmet vermeyi bekliyor.

Yazılım & Teknoloji

Yazılım konusu, oldukça önemli bir kategori olarak tanımlanmaktadır. Bu anlamda yapılan çalışmalar aynı zamanda ortaya çıkan web sitenin de başarılıp olup olamayacağı anlamına geleceğinden dolayı oldukça dikkatli olunması gerekmektedir. Bu kapsamda ele alındığında kullanmakta olduğunuz yazılımlarınız ile ilgili yaşadığınız sorunlara karşı destek alabilmekle birlikte yapmak istediğiniz yeniliklerin de yapılmasına imkan oluşturabileceksiniz. Ayrıca sıfırdan yazılım oluşturmak ve bu konuda destek alabilmekle birlikte mobil ve masaüstü uygulamaları konusunda da yardım alabileceksiniz.

Şuan itibariyle Hızlı Bul platformunda güncel olarak "Yazılım & Teknoloji" kategorilerinde "129 satıcı" ve "236 ilan" sizlere hizmet vermeyi bekliyor.

Grafik Tasarım Hizmetleri

Kişisel ya da kurumsal siteleriniz için başta logo, banner ve arayüz tasarımlarınız olmak üzere tüm grafik tasarım ihtiyaçlarınızı Hızlı Bul platformundan temin edebileceksiniz. Ayrıca hizmet veren uzmanların daha önce yaptığı çalışmaları da değerlendirerek daha kolay karar verebilmeniz mümkün olacaktır.

Şuan itibariyle Hızlı Bul platformunda güncel olarak "Grafik Tasarım" kategorilerinde "79 satıcı" ve "115 ilan" sizlere hizmet vermeyi bekliyor.

Makale & Editörlük

Profesyonel ve tamamen özgün makale yazımı ve editörlük hizmetine sahip olabilmek için tek yapmanız gereken şey Hızlı Bul'u ziyaret etmeniz olacaktır. Bununla birlikte farklı dillerde makale yazımı ve editörlük hizmeti alabilirken ayrıca çeviri hizmetlerinden de faydalanabilmeniz mümkün olacaktır.

Şuan itibariyle Hızlı Bul platformunda güncel olarak "Makale & Editörlük" kategorilerinde "131 satıcı" ve "172 ilan" sizlere hizmet vermeyi bekliyor.

Genel alışveriş

Hızlı Bul'da ayrıca farklı konu ve hizmetlerden faydalanabilmeniz mümkündür. Bunun için genel alışverişlerin olduğu ve planlandığı kategoriyi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Tüm kategorileri incelemek, alanında uzman kişilerden hizmet almak ve tüm bunları yaparken ekonomik olarak çok cüzi harcamalar yapmak istiyorsanız tek yapmanız gereken şey https://www.hizlibul.com adresini ziyaret etmek olacaktır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)