E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHırvatistan:1 - Türkiye:1---

Hırvatistan:1 - Türkiye:1

Hırvatistan:1 - Türkiye:1
05 Eylül 2016 - 21:53 borsagundem.com

A Milli Takımımız, 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda Hırvatistan ile 1-1 berabere kaldı.

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki ilk maçta A Milli Takımımız, Hırvatistan ile deplasmanda karşılaştı.

Ay-Yıldızlılarımız ilk yarıda Emre Mor ile iki etkili ataktan sonuç alamazken, Hırvatlar'ın Mandzukic, Pjaca ve Perisic ile 3 topu direkten geri geldi.

44'te İsmail Köybaşı'nın gereksiz hareketi sonrası Modric'in yerde kalmasıyla kazanılan penaltıyı Rakitic gole çevirdi: 1-0.

HAKAN FRİKİKTEN ATTI
45+2. dakikada ise Emre Mor'un kendi çabasıyla aldığı frikik sonrası Hakan Çalhanoğlu'nun vuruşu Perisic'e çarptı ve Türkiyemiz soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

İkinci yarıda da ceza sahamızda çok gözüken Hırvatlar önce Mandzukic ile net bir fırsattan yararlanamadı. Ardından Pjaca'nın kafası ile gole çok yaklaşsa da Volkan Babacan topu harika çıkardı.

Maçta başka gol olmayınca A Millilerimiz, Hırvatistan gibi önemli bir deplasmandan 1 puan alarak gruba iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Gruptaki diğer rakiplerimiz Finlandiya-Kosova ve Ukrayna-İzlanda mücadeleleri de tıpkı bizim maçımız gibi 1-1 sona erdi.

Hırvatistan-Türkiye maçı caps'leri

 

Fatih Terim: Bu mücadele onlara mesaj olsun!

 

Maç sonu Fatih Terim-Emre Mor gerginliği

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)