E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Hilton' ve 'Kelkitli' polemiği---

'Hilton' ve 'Kelkitli' polemiği

'Hilton' ve 'Kelkitli' polemiği
23 Ekim 2015 - 03:30 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Hilton'un arkasındaki arazi verilseydi Doğan'ın keyfi yerinde olacaktı" sözlerine Aydın Doğan'dan yanıt geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hak-İş'in 13. Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, bir kez daha Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ı hedef aldı.

Doğan Medya Grubu'nun hükümetin yaptığı iyi şeylere yer vermediğini savunan Erdoğan'ın, "Hilton Oteli'nin arkasındaki araziye ote izni, rezidans izni verilseydi ey Doğan keyfin yerinde olacaktı" şeklindeki sözlerine Aydın Doğan, "Doğrusu yadırgıyorum" yanıtı verdi. 

"BU BENİM EN DOĞAL HAKKIM"

Doğan, Hürriyet'te yer alan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde yapılan, televizyonlardan canlı yayınlanan şeffaf bir ihale sonucu Hilton’u 10 yıl önce aldım. Sonrasında da kendisinden Hilton’la ilgili özel hiçbir şey istemedim. Sadece bir mülk sahibi olarak yasal haklarım ve ticari teamüller neye izin veriyorsa o çerçevede yetkili makamlara başvurularda bulundum. Bu benim en doğal hakkım. Ve sadece hakkımı istedim. Bu kadar basit. Benim Hilton diye bir davam yoktur. Aldığımdan bu yana da tek bir çivi çakmadım, tek bir ağaç kesmedim. Kesmeyi de düşünmedim ve düşünmem. Sayın Cumhurbaşkanı’nın bu konuyu hemen hemen her seçim öncesi gündeme getirmesi kendisi açısından belki anlam taşıyabilir ama ben yadırgıyorum açıkçası. Yayınlarımızı Hilton’a bağlamak hem yanlış hem de haksızlıktır.”



"KELKİTLİ BİZİMLE YÜRÜYOR"

Erdoğan ile Doğan arasındaki bir diğer polemik konusu da 'Kelkitli' oldu. Erdoğan konuşmasında "Kasımpaşalıyım dediğim zaman bana cevap veriyor 'Ben de Kelkitliyim' diyor. Kelkitli seninle yürümüyor, bizimle yürüyor" dedi. 

"BEN SEÇİME Mİ KATILDIM?"

Erdoğan'ın bu sözlerine Doğan'ın yanıtı ise şöyle:

"Bir de Kasımpaşalılık–Kelkitlilik konusu var? “Sayın Cumhurbaşkanı Kasımpaşalılığı ile övünüyor. Hakkıdır. Kasımpaşa, İstanbulumuzun en köklü semtlerinden biridir. Ama Kelkit de tüm yörelerimiz gibi değerlidir. Kelkit, Anadolu’nun yiğit delikanlılarının yetiştiği yerdir. Ben de Kelkitli olmakla övünüyorum ve son nefesime kadar da övüneceğim.Sayın Cumhurbaşkanı, memleketim Kelkit’te kendisine oy desteğinden bahsetmiş. Doğrudur. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kelkitliler kendisine yüksek oranda destek verdi. Sayın Cumhurbaşkanı’nı kutlarım ve Kelkitlilerin tercihine saygı duyarım. Ama bu konunun benim Kelkitli olmamla bir alakasını göremiyorum. Ben seçime mi katıldım? Ben Sayın Cumhurbaşkanı ile bir seçim yarışına mı girdim? Ben siyasetçi miyim? Bunlar siyasetçiler arasında konuşulacak konulardır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğan ın yalanı23 Ekim 2015 09:55

    doğan milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyor.topu topu 15 veya 20 ağaç için gezi olaylarını provake edip hükümeti düşürmeye yeltenen hürriyetin sahibi doğanın ist ün.orman fakültesinde hazırlattığı uydurma raporla yaklaşık 1056 bir kısmı asırlık ağacı,yerine avm,rezidans ve otel uzatması yapmak için kesecekti.son anda anıtlar kurulu olumsuz görüşü vermese oradaki 1056 ağaç doğanın çıkarı için gidecekti ama kimse bunu hiç bir zaman dillendirmiyor.

  • Fatih islambul23 Ekim 2015 09:33

    ALİ****Byk..KARŞISINDAKİ AYDIN DOĞAN AK SÜTTEN ÇIKMIŞ KAŞIK DEYİL ***BASINDAN ALDIĞI GÜCÜNÜ ÇIKARLARI İÇİN KULLANAN HÜKÜMETLER KURDURAN HÜKÜMETLER YIKAN DARBE DESTEKÇİSİ.BU HÜKÜMETİDE DEVİRME YE ÇALIŞAN BAŞARILI OLAMAYAN.SİNSİ KURNAZ KAÇAK GÖREŞEN İŞ ADAMI DENENLERDEN BİRİ..CUMUR BAŞKANINLA URAŞANA CUMURUN CEVAP VERMESİ GAYET NORMAL.CESARETİ VARSA AYDIN DOĞANIN GİRER SİYASETE ÇIKAR MİLETİN KARŞISINA .ADAM GİBİ.

  • Byk23 Ekim 2015 07:56

    Bulunduğu makama yakışmayan tartışmalara giren,Taksim'in göbeğine AVM yapıp neyin peşindeydi.Basit mahalle kabadayısı gibi söylemler bulunduğu makama yakışmıyor.

  • ALİ23 Ekim 2015 07:32

    RTE HALA SEÇİM HESAPLARI YAPIYOR. YAZIK OLUYOR ETTİĞİ TARAFSIZLIK YEMİNİNİ HİÇE SAYAN BİR CUMHURBAŞKANI VAR TÜRKİYE'NİN