E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHidayet Türkoğlu'ndan Euroleague'e tepki---

Hidayet Türkoğlu'ndan Euroleague'e tepki

Hidayet Türkoğlu'ndan Euroleague'e tepki
04 Mart 2020 - 18:00 borsagundem.com

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Darüşşafaka Tekfen-Segafredo Virtus Bologna maçıyla ilgili bir açıklama yayımladı. Türkoğlu, alınan kararın büyük bir hayal kırıklığına neden olduğunu ifade etti

7Days Eurocup Son 16 Turu B Grubu'nda İstanbul'da oynanması planlanan Darüşşafaka Tekfen-Segafredo Virtus Bologna maçı, Euroleague yönetiminin aldığı karar ile Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a alındı. TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, federasyonun internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

"Euroleague´in Darüşşafaka Tekfen ile Segafredo Virtus Bologna arasında oynanacak 7DAYS Euro Cup maçına ilişkin aldığı karar büyük bir hayal kırıklığına neden olmuştur. Karar doğrultusunda, başlangıçta İstanbul´da oynanması gereken ancak İtalya´daki COVID-19 virüsü salgını nedeniyle ertelenen maç 5 Mart´ta Sırbistan´ın başkenti Belgrad´da oynanacak. Çabalarımıza ve Darüşşafaka Tekfen tarafından sunulan bütün diğer seçeneklere rağmen alınan bu kararı anlaşılmaz buluyorum. Virtus Bologna´nın başantrenörü ve bazı oyuncularının Sırbistanlı olması ihtilaflı bir durum ortaya çıkarmıştır, bu da kulübümüz Darüşşafaka Tekfen için sportmenlik dışı ve olumsuz bir ortam oluşturmaktadır. Euroleague´i bu tarz kararlar alırken daha dikkatli olmaya davet ediyorum. Bu karar nedeniyle, Türk basketbol camiasının bütün takımları, oyuncuları ve kurumsal paydaşlarıyla kırgın olduğuna inanıyorum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika04 Mart 2020 21:22

    İtalyanların Türkiye'ye gelmemesi iyidir. Covid-19 nedeniyle böyle karar alınmış.

  • Utanmaz04 Mart 2020 20:53

    Bu herif müebbet yiyen kaçan galip Öztürkü Gürcistan'da ziyaret etmedi mi? Bunun gibiler bu ülkede yönetici ise liyakat, hak adalet beklemeyin sadece torpil rüşvet yolsuzluk bekleyin

  • Aaaaa04 Mart 2020 19:59

    Gitmesinler abi kendi kendilerine oynasınlar.