E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHES'in kuruttuğu dereye su bulmak için atlayan mandalar öldü---

HES'in kuruttuğu dereye su bulmak için atlayan mandalar öldü

HES'in kuruttuğu dereye su bulmak için atlayan mandalar öldü
14 Kasım 2019 - 18:31 borsagundem.com

Artvin Şavşat'a bağlı Savaş Köyü'nde su bulmak için kuruyan dereye atlayan mandalar öldü

Birgün'ün haberine göre, Artvin Şavşat’a bağlı Savaş Köyü’nde su bulmak için kuruyan dereye atlayan 10 manda öldü.

Hayvanların buralarda su içtiğini ama artık HES’ler sebebiyle suların çekildiğini ve derelerde çukurlar oluştuğunu söyleyen Savaş köyü muhtarı Armağan Yılmaz, “Susuz Hes isimli şirket bu deredeki suları çekti. Hayvanlarımız su bulamıyor. Kime derdimizi anlatacağımızı şaşırdık” dedi.

Bursa Savaş Köyü Derneği Başkanı Özdem Demir ise “Bu konunun araştırılmasını istiyoruz. Suyumuzdan, havamızda olduk şimdi de hayvanlarımızdan oluyoruz” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Selo15 Kasım 2019 06:33

    Toplu intihar mandalar geçim sııkıntısından intihar etmiştir

  • Vb15 Kasım 2019 01:13

    Manda çukura düşse hükümet istifa.... ne kafa ama , eee bazen 20-30-50 koyun öndekini takip edip uçurumdan atlıyor, bu binlerce yıldır böyle napıcaz ???  bu zeki çocuklar buna da bir çare bulsunlar

  • GERÇEK15 Kasım 2019 10:10

    çok dogru söylemişin sizinde koyundan farkınız yok baştakiniz yanlış yaptıgı halde körü körüne halen savunup izinden gitmenize çok güzel örnek vermişsin aynen dediğin gibi meşeodunu.

  • bahaneci15 Kasım 2019 00:27

    herkez alismis beleden gecinmeye ,hayvanin varsa sorumlulugunuda tasi

  • Ali14 Kasım 2019 23:43

    Bu mandaların günahı, bu derenin kurumasına neden olanların boynunda olacaktır. Her seferinde bu durumu eleştirenlere “ne yapalım elektriksiz mi kalalım” diyerek tepki gösteren vizyonsuz insanlar bilmeli ki, elektrik üretmek için daha çağdaş, daha doğaya saygılı ve daha akıllı yöntemler mevcuttur. Yeter ki bu işin içine rant bulaşmasın. Doğal hayatım yok olacağına elektriksiz yaşamayı tercih ederim. Doğanın yok olduğu bir yerde yaşam da yok olur.

  • mehmet yılmaz 15 Kasım 2019 00:12

    greta ile milyonlarca orta ve lise çağlarındaki çocukları kullanan siyonist bozuntusu avrapalılar bugün tibette rahiplere insan doğratıyor dün 23 sene kınamadığı 72 saatte 8742 boşnağı doğrattı ,yıllardır misket bonbaları ile filistinli öldürüyor  gelmiş nasıl  telef olduğunu bilmedikleri manda ölüsü ile MANİPİLASYON yapıyorlar. 

  • mehmet yılmaz 14 Kasım 2019 22:55

    elektrikli hayattan vazgeçin ozaman.yok iklim,yok nükleer enerji bu siyonist masallarından bıktık artık.barlarda deniz kenarlarında milyonlarca işklandırma kullan ondan sonra mandalar susuz kaldı masalı bu.

  • GERÇEK15 Kasım 2019 10:29

    Elektrik üretmenin yolu HES değildir. İstanbul Boğazı'nı bilir misin bilmem akıntısı koca dev gemileri sürükler bazen belki duymuşunuzdur. Koca gemi yalıya çarptı diye. (Bu gidipte keyfinden çarpmaz demir attığı halde sürüklenir) İşte burada muazzam bir akıntı vardır.buraya yüzlerce binlerce türbün koysan yetmez. HES kadar maliyeti de 100/1 kadar bile tutmaz ama ürettiği elektrik HES'ten çok çok fazladır.lakin bunu sen ve senin gibiler bir iş yaptığını sanıp doğal güzelliklerin içine etmekte yarış halindesiniz.derelerden medet umacağınıza sürünün önündekini takip etmekten vazgeçin. At gözlüğünüzü çıkarıp sağınıza solunuza bir bakın meşe odunları.

  • Tam komedi14 Kasım 2019 20:45

    Bu cennet vatanın temeline dinamit döşeyenler , bütün kaynaklarını vampir gibi emenler , geleceği borç esaretine mahkum bırakanlar , ortak akıl yerine kendilerini düşürenler ve bunlara çıkarları uğruna destek olanlar yapılan haksızlıklara sessiz kalanlar , benim hayatım rahat olsun gerisi sürünsün diyenler sebebi ile ülkede ne adalet  kaldı nede huzur . Bize hep şu öğretilmişti '' YAPANIN YANINA KÂR KALMAZ '' bunun düpedüz yalan olduğunu hücrelerime kadar hissettim . Toprağın üstünde olmayan adaletin toprağın altında olduğu sanmayın DOSTLAR.

  • vatandaş14 Kasım 2019 20:42

    OY VERİNCE DÜŞÜNECEKTİNİZ BE KARDEŞİM