E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​‘Her pazar Erdoğan’a dua etmeliyiz!’---

​‘Her pazar Erdoğan’a dua etmeliyiz!’

​‘Her pazar Erdoğan’a dua etmeliyiz!’
03 Ekim 2015 - 05:48 borsagundem.com

Mülteci karşıtı Macar Başbakan Orban, WSJ'ye verdiği röportajda mülteci krizinin çözümü için Erdoğan'ın yardımına ihtiyaçları olduğunu söyledi

Mülteci karşıtı politikası ile tepki çeken Macaristan Başbakanı Victor Orban, Wall Street Journal gazetesine verdiği röportajda, Avrupa’nın göçmen krizini çözmek için mutlaka Erdoğan’ın yardımına ihtiyacı olduğunu söyledi.

Orban, “Göçmen krizi konusunda Avrupalı liderlerin tek umudunun (Cumhurbaşkanı Recep Tayyip) Erdoğan olduğunu düşünüyorum. Her pazar ayininde Erdoğan için dua etmeliyiz” dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelecek hafta ziyaret edeceği Brüksel’de mülteci sorununu ele alması bekleniyor. Orban daha önce Türkiye’ye para verilmesi, bunun karşılığında mültecilerin Türkiye’de tutulmalarını önermişti. Gazeteye konuşan bir AB yetkilisi de “Türkiye istediği zaman insan kaçakçıları konusunda çok etkin tedbirler alabileceğini gösterdi. Ancak şu anda bu tedbirler için ne bir niyet ne de teşvik görüyoruz” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ekrem eren05 Ekim 2015 07:33

    duayı boşver,alda hayrını gör.üstelik yanında 1 düzinede anlamazlar bedava.

  • Jöleli04 Ekim 2015 22:19

    Bu kadar yağlamayı ben bile yapamam:)

  • rusya03 Ekim 2015 21:22

    Saldir bakalim rusya;orayi onlar temizler...o dunci gorunen sahte muslumanlarin isini bitirecek...tebrikler rusya;keske bizde yapabilseydik..

  • yok be03 Ekim 2015 21:10

    cuma, cumartesi, pazar farketmez hangi dinden dua etsen hatta seküler dua etsen gene iflah olmaz

  • koyan03 Ekim 2015 21:04

    türkiyenin isida silah Verdi diyen yalanci vatan hayinleri

  • Stratejik Fiyasko03 Ekim 2015 15:23

    Suriye ye bu kadar müdahale edip abuk subuk gruplara silah verirseniz gün gelir o silah size döner! Bir yandan milyonlarca ne olduğu belli olmayan kaçak göçmenimiz oldu diğer yandan da bütün komşularla düşman olduk! Ülkemizin müttefiki kalmadı, uluslararası itibarımız hiç bu kadar kötü olmamıştı:( Dış politikamız fiyaskoyla sonuçlandı, sonuç iflas!! Şimdi sahne Rusya nın, biz de izleyici olarak sessizce izliyoruz, stratejik sessizlik...

  • Vatandaş03 Ekim 2015 14:22

    Zaten bu sorunun en önemli nedenlerinden biri o şahsiyet. IŞİD'e silah verdi. Vatandaş yerinden yurdundan oldu.

  • halden03 Ekim 2015 13:01

    siz yine de cuma günleri dua edin kendisine!..