E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Hep beraber huzur içinde yaşamak istiyoruz'---

'Hep beraber huzur içinde yaşamak istiyoruz'

'Hep beraber huzur içinde yaşamak istiyoruz'
07 Eylül 2019 - 16:40 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hep beraber huzur içinde yaşamak istiyoruz. En büyük arzu bu. Kavgasız ve gerilimsiz yaşamak istiyoruz." dedi.

Aydın'ın Efeler, İncirliova ve Germencik belediyelerini ziyaret ederek, belediye başkanlarından çalışmaları hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu, daha sonra Efeler Belediyesi önünde toplanan vatandaşlara hitap etti.

Belediye başkanının kreş ve matematik parkı projelerini incelediğini, bu parkın kendi alanında iddialı olacağını belirten Kılıçdaroğlu, "Jeotermal konusunda, kadın kardeşlerim var. Onlar da jeotermal istemediklerini söylüyorlar. Aydın'ın doğasını bozmaya kimsenin hakkı yok. Olağanüstü güzel bir doğası var ve o doğanın sizlere verdiği, bizim de zaman zaman tatma fırsatını bulduğumuz güzel meyveleri var. İncir, üzüm gibi güzel meyveleri var. Bunları yok etmek doğru değil." diye konuştu.

Tabiatın korunması gerektiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Bu konuda üstümüze düşen bütün görevleri yapacağız. Sadece siyaset olarak değil. Sivil toplum örgütleri ve köyde oturan, yaşayan kadınlar zaten bu konuda gerekli tepkileri gösteriyorlar. Bize düşen görev de onlara her türlü desteği vermektir. O desteği de kendilerine vereceğiz. Ben vereceğim, sözlü olarak arkadaşlarım verecekler. Kentte oturan ama daha güzel meyveler yemek isteyen vatandaşlar verecekler. Bütün bunların hepsi olacak."

"Huzur gelinceye kadar bunun mücadelesini yapacağım"

Kılıçdaroğlu, bir yol ayrımında olduklarını, Türkiye'nin nereye gittiğini kendisinin de bilmediğini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Hep beraber huzur içinde yaşamak istiyoruz. En büyük arzu bu. Kavgasız ve gerilimsiz yaşamak istiyoruz. Demokrasi, düşünce özgürlüğü, iş ve aş... Sonuna kadar çiftçi de esnaf da sanayici de hayatından memnun olmalı. Eğer böyle sorunlardan ayrılmış bir Türkiye yaratabilirsek hepimiz mutlu olacağız. Bizim görevimiz de sorunlardan arınmış bir Türkiye. Bunu yapabilir miyiz? Evet yapabiliriz. Ben yapabilir miyim? Tek başıma hayır, beraber yapacağız. Çünkü demokrasilerde gücü milletten alacağız, yani sizden alacağız. Siz güç verdiğiniz sürece ben bunu yapmaya hazırım. Ben huzurdan, aştan, işten, çiftçinin derdinden, emeklinin derdinden, esnafın derdinden söz edince bana kızıyorlar. 'Ne için bunu söylüyorsun' diye. Emin olun sonuna kadar gideceğim, bunların tamamı gerçekleşinceye kadar. Bu memlekete huzur gelinceye kadar bunun mücadelesini yapacağım."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HAŞİM TIRMIK08 Eylül 2019 00:01

    bizim milletin başına büyük bir olay gelmez ise asla uyanmaz.bizim millet uyuşturucu vermiş gibi uyumaktadır.fakat bunun bedelini malesef büyük ödeyeceğiz.şunun ve imamoğlu denen kişinin neyine itimat edip de peşinden giderler anlamak mümkün değil.herkes menfaatci olmuş ülke sevdası boş olmuş.gelecekce çocuklarınız ve torunlarının ne yapacak iyi düşün derim.chp nin bir tane projesi varmı.ancak laf satası yalan dolan, kriz ve kaos planları.imamoğlu da geldi hazıra kondu.

  • Vatanım07 Eylül 2019 20:47

    Kıliçtaroglu lafla olmuyor o işler icraat. Geseret ve vatan aşkıyla olur oda sende YOk bağırıp durma boş boş

  • KAZIM KARTALGÖZLÜ07 Eylül 2019 17:57

    sana özgürlüklar fazla geliyor.bir tuturmus tarafsız cumhurbaşkanı.inönü tarafsızmı idi, özal tarafsızmı idi, ahmet neçdet sezer tarafsızmı idi hepside bir partinin milletvekili değillermi idi.bunun kadar fitneci ve fesatcı adam daha gelmemiştir.gidiyorsunuz hakimlerin sokağa dahi çıkmasın diye hedef gösteriyorsun.teröristleri destekleyenlere destek veriyorsun daha ne yapacaksın her türlü pisliği yapıyorsun .bence milletvekillerinin artık donulmazlıkları kalmalıdır.bir de tutmuş bizim suriye de ne işimiz var diyon.ulan senin gibi daha dünya gelmemiştir.suriye ye girmesen orada abd ve batılı güçler kürt devleti kuracaklar.ordan ülkemiz de bölecekler idi.bu mu senin siyaset anlayısın yazıklar olsun sana oy verenlere.ama buna ve bunlara oy verenler gelecekte malları ve yakınlarının canları ile karşılığını kat ve kat verecekler.çünkü bu oluşuma daha büyümeden engel olmaz isek bedeli ülkemize çok büyük bir yıkım olacak .

  • HALİL TÜRK07 Eylül 2019 17:44

    gerilimin ve kaosun ağbaba sen sin.her türlü senaryoyu deniyorsun bir türlü ülkeyi batıramadın.ama bu TÜRK milleti yaptıklarınızı asla ve asla unutmaz.