E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHedef Putin miydi---

Hedef Putin miydi

Hedef Putin miydi
17 Temmuz 2014 - 23:01 borsagundem.com

​Dünya Ukrayna'da yaşanan uçak faciasının şokunu yaşarken kimi kaynaklar asıl hedefin Putin olduğunu öne sürdü

Ukrayna’nın Donetsk bölgesinde düşen Malezya Havayollarına ait Boing-777 uçağının karakutularının bulunduğu bildirildi.

Rus interfaks ajansı, Ukrayna’dan tek taraflı bağımsızlığını ilan etmiş Donetsk Halk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Andrey Purgin’in uçağa ait karakutuları Moskova’ya göndereceğini duyurdu.

Purgin, karakutuların Moskova’daki Ülkelerarası Sivil Havacılık Komitesi’ne verileceğini belirterek “Orada çalışan nitelikli uzmanlar kazanın nedenini belirleyecek” dedi.

HEDEF KİMDİ
Rus Sivil Havacılık Birimi’nden (Rosaviatsia) bir kaynak, Malezya Havayolları’na ait yolcu uçağını “düşürenlerin” asıl olarak Rusya lideri Vladimir Putin’in uçağını hedef almış olabileceklerini iddia etti.
Rus Interfax haber ajansına konuşan ve adı açıklanmayan bu kişi, birbirlerine benzeyen iki uçağın rotalarının da bir noktada kesiştiğini söyledi.

GÖRGÜ TANIKLARI: UKRAYNA SAVAŞ UÇAKLARI VURDU
Düşen Malezya uçağı ile ilgili bir iddia da Luhansk Halk Cumhuriyeti’nden geldi. Luhansk Halk Cumhuriyeti’nden yapılan açıklamada, “Boeing 777 tipi yolcu uçağının düşüşüne şahit olan görgü tanıkları uçağa Ukrayna Silahlı Kuvvetleri’nin saldırı uçağının saldırdığını ifade ettiler. Daha sonra yolcu uçağı havada iki parçaya ayrıldı ve Donetsk Halk Cumhuriyeti’nin topraklarına düştü” iddiasına yer verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çakır18 Temmuz 2014 00:23

    Öncelikle kazada ölenlere Allah rahmet eylesin yine Müslüman hedefi bu taşın altında Israil olabilir Ukrayna sponsoru Israil

  • tanıklara bak 18 Temmuz 2014 00:05

    görgü tanıklarında da ne göz varmış 10 bin metre yüksekteki uçakları yerden tanımışlar

  • serdar17 Temmuz 2014 23:54

    kurnaz ruslar kendilerini haklı çıkarmak için uçağın kara kutusunu da çalmış kafalarına göre rapor yazacaklar ukraynayı suçlamak için

  • palavra 17 Temmuz 2014 23:53

    bu işi rus füzesinin yaptığı yüzde yüz putin yargılanabilir