E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHDP'nin ölüsü %13!---

HDP'nin ölüsü %13!

HDP'nin ölüsü %13!
29 Ekim 2015 - 07:24 borsagundem.com

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, HDP'nin oy oranı açıkladı ve onla yetinmeyeceklerini söyledi

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, dün İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen dayanışma yemeğine katıldı.

Burada yaptığı konuşmada, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun “PYD’yi vurduk” açıklamasını hatırlatan Demirtaş, şunları söyledi:

“Ey Davutoğlu, her kuşun eti yenmez. Öyle ‘PYD’yi iki defa vurdum, yine vururum’ geçti o günler. PYD, Fırat’ın batısına geçerse vururmuş senin tapulu toprağın mı orası? PYD ister batısına geçer ister doğusuna geçer. Göreceksin geçecekler, sen de suyun bu tarafından mal mal izleyeceksin. Tarih böyle işleyecek. Bizim artık siyaseten ölümüz yüzde 13’tür. Bizsiz artık buralarda siyaset yapamazsınız. Biz artık bu ülkenin gerçeğiyiz. Hep böyleydik ama bizim ayağa kalkmamıza izin vermiyorlardı. Şimdi toparlandık. Allahıma binlerce kez şükür bir gücüz. Bununla da yetinmiyoruz. Ülkemizi tek başına yönetecek bir güç haline geleceğiz.”
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • c229 Ekim 2015 16:58

    uzman arkadaş , herşey bakış açısı ile alakalı akp nin üstüne yıkıyorsunuzda emanet oyları chp vermedi mi bunlara, hadi meclise girdiler ne anlatabildiler, yine silaha sarıldılar, o kandırdıkları Kürt halkıda bunların ne kadar yalancı olduklarını gördülerki arkalarından gitmiyorlar artık sokağa dökülmüyorlar, devlet katil diyen chp ve mhp zihniyeti,bunların terörist olduğunu göstermek için bir risk alınması gerekiyordu, eğerki muhalefet partileri aynı üst akıl tarafından yönetilmeseydi,birlik beraber olurlardı devlet ve millet için,ama onlar partizan kafalı millet devlet umurunda değil bunu görmek gerek! şehitlerimize gelince ingilizler nasılki tarihte bu toprakları gasp etmek için oyunlarına devam ediyorsa bundan sonrada devam edicek şehitlerimiz olacak önemli olan birlik olup, bu oyunu bozmakta.. bilmem anlatabildim mi ? Saygılar sevgiler kardeşlerim

  • feth12929 Ekim 2015 13:22

    Yat kal CHP ye dua et yoksa sen bu makamı ömrüne göremedim. ..

  • Byk29 Ekim 2015 13:16

    Davutoğlu, “Stratejik Derinlik” adlı kitap yazmış.Dışişleri bakanıyken Pensilvanya'da ziyaret ettiği ve talimatlarını aldığı F.Gülen PYD terör örgütü üyesi olmaktan başına ödül konmuş.Yıllardır %7'den fazla alamayan HDP %13'e çıkmış.Bu nasıl derinlik !

  • uzman 29 Ekim 2015 13:00

    C2 rumuzlu arkadaş, bunları palazlandırıp bu Milletin başına bela eden akp yi hala nasıl savunursun, onca şehidin kanı senin gibi at gözlüğü takıp iktidara oy verenlerin eline de bulaştı.

  • exper29 Ekim 2015 12:56

    pkk nın terör örgütü olduğunu ve bu ülkeyi bölmeye çalıştığını da itiraf et, o zaman inanalım.

  • SELİM29 Ekim 2015 12:14

    ATATÜRKÇÜ ADAM BUNLARA OY VERMEZ.

  • Atatürkçü29 Ekim 2015 11:46

    Helal sana bir Sünni ve ğercek müslüman Atatürkçü birisi olarak taktir ediyorum ülkenin bulunduğu durumu göz önüne aldığımda dolayı suan oy veremiyorum ama gönlümü kazandin çizginin bozma ülke partisi ol Kürdü turke düşman yapma vatanına ve bayrağa sahip çık başka Türkiye yok gidecegimiz ülkede yok bu saate sonra beni ne avrupa nd Suriye nede İran kabul eder ülkeyi bölmeyin bu vatan hepimizin

  • özlem29 Ekim 2015 11:37

    Bir ülkenin başbakanına mal denir mi.Hadsizlik ve terbiyesizlik bu...

  • hasan29 Ekim 2015 11:33

    pyd'yi sen mi yönetiyorsun yoksa...

  • mustafa29 Ekim 2015 11:31

    kendi halkını öldüren,bölgenin gelişmesini istemeyen,dış güçlerin maşası, terör örgütünü destekleyen bir güruhsunuz.ey halk bunu görün artık.

  • xx29 Ekim 2015 11:19

    tehditle oy topla; sonra inadına barış,inadına özgürlük...kimse yemez bu yalanları.riyakarlar.

  • Hadi..29 Ekim 2015 10:31

    Hadi oradan

  • c229 Ekim 2015 10:17

    birde allahı adına alıyor, bire kafir seni, sen senin gibileri besleyen o üst akıl olan ingiltereden talimat alıp, peygamber efendimizin orduları olan yüce Türk ordusuna baş kaldırmak neymiş göreceksiniz!! arkanızdaki kandırdığınız kürt halkı nerede niye sokaklara dökemiyorsunuz!! Allahın izniyle Ak parti tek başına gelecek ve sizleri yargı önüne cıkaracak, zindanlarda çürürsünüz bebek katilleri vicdansız küfür ün orduları..

  • ali 29 Ekim 2015 10:14

    pkk nın siyasi koluna oy veren kişinin eline şehit kanı bulaşmış demektir.....batı ülkesinde hiç böyle bir durum olabilirmi

  • akp suçlusun29 Ekim 2015 08:47

    nerdeeennn nereye 13-14 sene önce % 2 oy alırlarken şimdi % 13 oyu çantada keklik görüyorlar.bunları başımıza çıkarttınız çıkarttığınız gibi de indirmek zorundasınız!!!

  • vatandaş29 Ekim 2015 08:17

    Allahin vicdansız senkimsin ki başbakanı tehdit ediyon.