E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'IŞİD araştırılsın' önerisine ret---

'IŞİD araştırılsın' önerisine ret

'IŞİD araştırılsın' önerisine ret
30 Haziran 2016 - 05:53 borsagundem.com

Gaziantep'te IŞİD’in faaliyetlerinin açığa çıkarılması ve gerekli tedbirlerin alınması amacıyla Meclis araştırması açılması için HDP’nin Meclis Genel Kurulu’na getirdiği önerge reddedildi

Atatürk Havalimanı’ndaki intihar saldırılarının ardından CHP, HDP ve MHP’nin ayrı ayrı verdiği araştırma komisyonu önergesi, AKP tarafından reddedildi.

Önergenin reddedildiğini CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, kişisel Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

TBMM Genel Kurulu’ndaki görüşmelerde teröre destek tartışması yaşandı. AK Parti grubu adına konuşan Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem’in AK Parti’nin IŞİD’e destek verdiğine ilişkin iddialarını gündeme getirdi.

Tayyar, Erdem’e “İspat etmezsen namussuzsun, şerefsizsin, haysiyetsizsin. Ancak bu kadar ikiyüzlü olabilirsiniz” diye seslendi. Tayyar, HDP grubuna da “Gaziantep’le ilgili iddiaların tamamı yalan. Biz IŞİD ile aynı çuvala falan girmedik, ama siz PKK ile aynı yatağa girdiniz” dedi.

Tayyar, yerlerinden kendisine sataşan CHP İstanbul milletvekilleri Barış Yarkadaş ile Onursal Adıgüzel’e de Türkiye’deki terör mağdurlarının acılarını paylaşmadıklarına yönelik suçlamalarda bulundu.

Şamil Tayyar'dan tepki çeken patlama açıklaması

 

Metiner'in patlama tweeti tepki çekti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • osmanlı01 Temmuz 2016 00:00

    hain erdem sen hala konuşuyormusun

  • ölen herkeste sorumlu bellidir30 Haziran 2016 17:15

    ışid için bunlar haylaz, yaramaz müslüman çocuklar demiyor muydu riyakarlar ?

  • han'a cevap30 Haziran 2016 11:13

    İŞİD denen cani örgüt "gale" alınmayacak kadar önemsiz mi? kutuplaşma bu kadar mı gözlerinizi kör etti, önergeyi kimin verdiğinin ne önemi var?

  • yiğit30 Haziran 2016 11:03

    akp çok pişkin 14 senedir felaket olaylar oluyor kendilerine bir toz kondurmuyor suçu kendilerinde aramıyor muhalefete kurumlara atıyorlar esas suçlu yönetenler istifa etmeliler ama yüz yok rant tatlı suç var yargılanma korkusu var

  • metin30 Haziran 2016 10:11

    AKP nın sırları ortaya çıkacağından yanaşmazlar

  • han30 Haziran 2016 09:46

    tamam borsa gundemde baslamis algi operasyonuna. eren erdemi ve hdp yi gale alip haber yaptigina gore , kabul edilmeyisinin gerekcelerini paylasmadan, bravo borsa gundem/ yayinlarmisin bu yaziyi

  • AK30 Haziran 2016 09:44

    ey AKP araştırılmasını neden istemiyorsunuz? ucu size mi dokunur diye korkuyorsunuz?