E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHDP'nin gensoru önergelerine ret---

HDP'nin gensoru önergelerine ret

HDP'nin gensoru önergelerine ret
24 Şubat 2016 - 04:38 borsagundem.com

Meclis Genel kurulu'nda HDP'nin, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu ve İçişleri Bakanı Ala hakkında verdiği gensoru önergelerinin gündeme alınması reddedildi

TBMM Genel kurulu'nda dün HDP'nin, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve İçişleri Bakanı Efkan Ala için verdiği gensoru önergeleri yapılan oylamalar sonucu gündeme alınmadı.

HDP'nin, "sokağa çıkma yasağı uygulanan yerlerde kişilerin yaşam haklarının korunmasına yönelik gerekli tedbirleri almadığı ve sağlık hizmetlerinde aksamalara sebebiyet verdiği" iddiasıyla Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu hakkında verdiği gensoru önergesinin gündeme alınması reddedildi.

HDP'nin bir diğer gensoru önergesi de İçişleri Bakanı Efkan Ala içindi. HDP'liler  "sokağa çıkma yasağı uygulanan yerlerde meydana gelen yaşam hakkı ihlalleri konusunda gerekli tedbirleri almadığı ve sorunların derinleşmesine zemin hazırladığı" iddiasıyla İçişleri Bakanı Ala hakkında verdiği gensoru önergesinin gündeme alınıp alınmamasının oylaması yapıldı.

Oylamada, Ala hakkındaki gensoru önergesinin gündeme alınması kabul edilmedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dertli yorumcu01 Mart 2016 21:21

    kötü niyetli 2/3 kendi evlerini küçültmeyerek bizim bölümü küçültmek üzere müteahitlerle görüşüyor bizi dinlemiyor.alın teri ile alınmış malımı 2/3 e mi vereceğim.bu ne adaletsiz kanun.2/ 3ün insafına kaldık.mahkeme kapılarındayız.kentsel hırsızlık kanunu na kim vatandaşı koruyacak.hiç kimse.

  • yorumcu 01 Mart 2016 20:51

    alt yapı yol yok binalar 2 misli oluyor bunlar satıldığında kadıköyden kaçacak herkes yaşanmaz bir yer olacak denetleme var mı bence yok.komşular birbirine haksızlık yapıyor dışlıyor.insanlar evinden atılıp müteahitin insafına kalıyor.bir rezalet kanun bence sağlam evler yıkılıyor buna kim dur diyecek.