E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHDP'li vekil PKK'ya gıda mı taşıyordu?---

HDP'li vekil PKK'ya gıda mı taşıyordu?

HDP'li vekil PKK'ya gıda mı taşıyordu?
07 Eylül 2015 - 12:48 borsagundem.com

PKK’ya gıda götüren araçtan HDP milletvekili Şafak Özanli çıktı

Kars’ta terör örgütü PKK militanlarına gıda ve ihtiyaç malzemesi götürüldüğü ihbarını alan emniyet güçleri, 3 aracı durdurdu. Araçlarda yer alan HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli ve beraberindeki 8 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, şüpheli şahısların bir marketten temin ettikleri gıda ve ihtiyaç malzemesini Kağızman-Digor kırsalında bulunan bölücü terör örgütü PKK üyelerine götürecekleri ihbarını alan Digor İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, söz konusu araçları ilçe çıkışında durdurdu. Aralarında HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli’nin de olduğu 8 kişi gözaltına alınırken, araçta çok sayıda gıda ve ihtiyaç malzemesi olduğu görüldü. HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli kimlik tespiti yapılmasının ardından serbest bırakılırken, diğer 8 kişi ise Digor Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TEK KURT07 Eylül 2015 14:38

    SADECE :)))))) YORUMM.. Şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

  • halden07 Eylül 2015 13:04

    nerde emanet oy veren chp'liler?.. hadi yine verin, utanmaz vicdansızlar!..

  • yorumcu07 Eylül 2015 12:57

    Bilinmeyen bişeymi bu hangi hdp li hangi kürt pkk lı degilmi sorsan hiçbiri pkk yı sevmiyor gel görki 80 milletvekili benim sayemde cıktı eyy demirtas sende birgün hesap vereceksin