E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHDP emanet oylarla barajı aşmadı---

HDP emanet oylarla barajı aşmadı

HDP emanet oylarla barajı aşmadı
10 Haziran 2015 - 10:31 borsagundem.com

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş gündeme dair açıklamalarda bulundu

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'daki saldırı ve genel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Demirtaş'ın açıklamaları:

"BİZ SİLAHLI ÖRGÜT DEĞİLİZ"

"Katledilen biz, hükümet tarafından suçlanan da biz. Yapamıyorsanız bırakın. İş yapamayacak durumdaysanız ülkeyi yönetecek birileri çıkar.  Biz silahlı örgüt falan değiliz. Kimin elinde silah var. herkes biliyor. Herkes ama herkes sağduyu ile sabırla hareket etmeli.

Provokasyonları boşa çıkardık ama bedelleri ağır oldu. Her gün cenaze törenlerimiz var. Cumhurbaşkanı, Başbakan hala sessiz. Bu ülke AKP'li AKP'siz yolunu yürüyecektir.

“HDP HEDEF HALİNE GETİRİLMİŞ DURUMDA”

Şu anda ülkenin bir çok yerinde HDP hedef haline getirilmiş durumda. Halk bir tercihte bulundu. Herkesin saygı duyması lazım. Partimizle ilgili meşruiyet tartışması yapan zavallıdır. Ne kadar da saldırsalar da  HDP duruşunu gösterecek. Biz kurbanlık koyun da değiliz.

“KENDİMİZİ BORÇLU HİSSEDİYORUZ”

Türkiye halklarına kendimizi borçlu hissediyoruz. Kriz, kaos yaratamayacaklar. Bizim olgun duruşumuz olmasaydı bugün ülkede nefes alınamayacak hale gelinecekti.

“EMANET OYLARLA BARAJI AŞMADIK”

Biz yüzde 13.02’ye yakın oy aldık. Bunun içinde bir tane bile emanet oy varsa değerlidir. Fakat biz emanet oylarla barajı aşmış değiliz. Güçlü bir tabanımız var. HDP tümüyle emanet oylarla buradadır yaklaşımı doğru olmaz elbette.

HDP ile yan yana gelemeyiz diyenler var. HDP ile yan yana durmak ancak size şeref kazandırır. Bizimle yan yana duranlar şerefli, onurlu duruşumuzdan sahiplenmiş olurlar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yorum10 Haziran 2015 12:09

    hdp yı parlatıp parlatıp meclıse taşıyan chp ve paralel orgut bu daha sızın ıyı gunlerınız sınsıce bırazdaha guçlensınler ellerındekı silahlı örgutle hem canınızı hemde malınızı alacaklar bakalım bunu ne zaman göreceksınız

  • rem10 Haziran 2015 11:58

    gecin miletle dalganızı bir gün hesabını sorar hdp ye sımarıklıgl görür

  • yorumcu'ya10 Haziran 2015 11:56

    yok kardeş bence bu akpartiden dönen aşiretlerin sebebiyle oldu bir çoğu bunlara bir şeyler vadedildi ki bunlar döndü ayrıca chp mhp çalışmış doğuda halktan bilgiler geliyor yaşayanlar anlatıyor duyuyoruz bir de abiler ablalar da oy toplamış kapı kapı hdp'ye, broşür dağıtmış vaadlerde bulunulmuş esnaf söylüyor bunu. Yazıklar olsun bunu da duydum ya daha bu ülkede sürpriz diye bir şey duymama gerek yok.

  • yorum10 Haziran 2015 11:36

    koyun değiliz dedin. biliyoruz ne olduğunuzuda sizden duymak isteriz

  • ziya10 Haziran 2015 11:34

    tabi dünkü chp li milletvekili ile tokalaşıp beraber yaptık diye birbirinizi tebrik ederken şimdi de bu saçmalıkla bizi kandıramazsınız chp mhp ve siz birlikte birbirinize oy devşirdiniz! bir köşe yazısında okumuştum amerikalının elemanlarının doğuda sizlere oy topladığını yazmıştı! yazıklar olsun bu doğuya bunlara hiç bir yatırım yapılmayacaktı o van'daki tokide oturanlar hangi yüzle oturuyor o konutlara o doğudaki hava alanlarına hangi yüzle gidecekler doğu etnik kimlik siyaseti istiyormuş meğer bunu anladık yazıklar olsun onlara içlerinde varmış hainlik!

  • Yorumcu10 Haziran 2015 11:23

    %7niz olduğu kesin diğerleri Akp tekbaşına iktidar olamasında ne olursa olsundan gelen oylar.

  • asım10 Haziran 2015 10:52

    .silahları betona gömeceksiniz.ondan sonra konuşacaksınız.