E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHDP binasında bir kişiyi öldüren saldırgan, kadının cansız bedenini paylaşmış---

HDP binasında bir kişiyi öldüren saldırgan, kadının cansız bedenini paylaşmış

HDP binasında bir kişiyi öldüren saldırgan, kadının cansız bedenini paylaşmış
17 Haziran 2021 - 20:22 borsagundem.com

HDP binasına girerek Deniz Poyraz'ı öldüren saldırgan, kadının cansız bedenini Whatsapp durumunda paylaşmış

İzmir'de HDP il binasına girerek Deniz Poyraz'ı öldüren saldırganın, genç kadının cansız bedenini Whatsapp durumundan paylaştığı ortaya çıktı.

İzmir HDP İl Başkanlığı binası önünde silah sesleri duyulması sonrasında bölgeye özel harekat polisleri sevk edildi. Saldırgan bir süre sonra polise teslim olurken olayda bir parti çalışanı Deniz Poyraz hayatını kaybetti.

"PKK'DAN NEFRET ETTİĞİM İÇİN YAPTIM"

Gaziemir ilçesinde oturan O.G'nin 27 yaşında olduğu öğrenilirken ilk ifadesi de ortaya çıktı. Bir kişinin ölümüne neden olan zanlı, Cumhuriyet'in haberine göre "Kimse ile bir bağlantım yok. PKK'dan nefret ettiğim için binaya girdim, rastgele ateş ettim" ifadelerini kullandı.

VALİLİK: İSTİFA ETTİ

İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamada, "HDP il binasına, sağlık çalışanıyken istifaen ayrılmış olan O.G isimli şahıs girerek, parti çalışanı olan Deniz Poyraz isimli şahsı tabanca ile ateş ederek öldürmüştür. Şüpheli şahıs yakalanmış olup olay tüm yönleriyle araştırılmaktadır" denildi.

WHATSAPP'TAN PAYLAŞMIŞ

Olayın ardından şahıs, Whatsapp durumu üzerinden öldürdüğü Deniz Poyraz'ın cansız bedenini paylaştı. Fotoğrafın altında "leş bir" ifadesi dikkatlerden kaçmazken ekran fotoğrafını alan kişi katil zanlısını "O. sağlık memuru" olarak kaydettiği görüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Pakize18 Haziran 2021 13:00

    Bence öldürmek yanlış, süründürmek lazım. Demokratik bir sekilde yargilayip tek odali bir hucrede omurlerini tuketsinler.

  • Bir yorum18 Haziran 2021 11:12

    Ulan şerefsiz pkk dan nefret ediyorsan git Kuzey Suriye ye Ypg, Pkk tabi maçan yemez!  Asıl bu manyağı kuranlara bakmak lazım!  Ayrıca tanımadığın ve özellkikle kadın olan birine ateş etmek nasıl bir sapık olduğunu gösteriyor.  Bunu silsile yplu ile kuranları bulmak lazım  ki ucu önce feto ya sonra da Amerika istihbaratınıa  varacağına hiç şüphem yok.

  • Alp18 Haziran 2021 08:26

    Bu filimi cok gorduk..tutmaz..yemezler..millet uyanik..yazik kizcagiza..allah rahmet etsin...suclu.en agir bir sekilde cezasini..odemeli..ayrica devlet beynin tesbitleri yerinde ve dogrudur.

  • Ali18 Haziran 2021 08:18

    Bu silahları nasıl temin ediyorlar .Bir çok insanda silah var.oturdugumuz restoranda her yerde silahlı insanlar var.anlamak zor .

  • Muhsin18 Haziran 2021 03:46

    Böyle bir şeyin insanlıkla ilgisi yok kesin bu adam manyak ölen bayan kimdir bilmiyoruz kim olursa olsun böyle katledilmesi akıl alacak değil resmen cinayet aralarında husumet varmıdır , önceden tanıyor mu ??? ama kaza kurşununa öldüyse çok büyük günah

  • Ozan 18 Haziran 2021 01:11

    Örgütleri Dış unsurlar kullandığı gibi, iç politikada da politik prim aygıttı olarak kullanılıdıkça ülke aynı sarmaldan çıkamaz! Her secime gidilirken partiler Hdp pkk antiliği üzerinden sürekli yarış halindeler. İşin en kolayı. Böylece ülkenin ekonomik sosyal bir sürü problemleri varken bunları görünmez yapma veya ekonomik sosyal sorunlara çözüm sunma yükü altına girmeden politik yarışta galip gelme! İşin kolayı ne de olsa! Hdp antiliği üzerinden politik yarış ve daha fazla oy alma daha kolay gibi… Öcüleştirmeler ve öcüler üzerinden toplum yönetmeler! Oysa ülkede bu problemi aşmak zor değil, toplumları birbirine yaklaştırmak dayanışmayı sağlanak zor değil! Doğru şeyler yapılsa ülke aleyhine ne pkk kalır ne ypg falan da kalır!

  • Sd18 Haziran 2021 00:57

    Akp yıllardır hdp yi sürekli pkk ile özdeşleştirip duruyor ama nedense kapatmadı da hiç! Sadece her olumsuz gelişmede , hdp yi suçlayarak, toplumdan gelebilecek basıncı tepkiyi hdp ye yönlendirip kendini rahatlatıyor. Bazende Boks torbası olarak ta kullsnıyor. ve hdp antiliği üstünden politik prim üretmede başarılılar şimdiye kadar!

  • Bahri17 Haziran 2021 23:40

    Her pkk dan nefret eden silahı alıp işe çıksaydı memleket neolurdu Zaten istenilen budur maduru oynamak isteyen Hdpkk ya fırsat yaratılmak isteniyor. Olan masum sivillere oluyorEğer otogarda polis pkk lıları yakalayamasaydı gene sivil katledeceklerdi. Şehit ola200 e yakın öğretmenin ne suçu vardı

  • Bahri218 Haziran 2021 11:44

    Yapılanı doğru bulmuyorum Cana kastedenin Allah belasını versinÖlen kardeşe Allahtan rahmet diliyorum Dolduruşla bunun gibi birçok cinayet işlendi bu memelekette Yasin Börü ve arkadaşları örnektir. Herkezin teröre bulaşmadan siyset yapma hakkı var tabiki Ama garibanın çocuklarını kandırıp dağa göndermek siyasetmidir? Amed hayalcisi söyle bakalım

  • Amedle18 Haziran 2021 08:40

    Bahri topu hdp pkk ise su an ulkede 10 milyondan fazla militan var demektir. 10 milyon militanin da oldugu yerde sen evinddeki tuvalete sicmaya gidemezsin. Biraz adam olun oglum farkli fikirlere de saygi duymayi ogrenin, hangi hdp li eline silah alip devletle catismaya girdi, fikirdir insan haklari ve ozgurluk varsa bir ulkede en aykiri dusunce ve fikirler de konusulabilmeli ve tartisilabilmeli dusunce ozgurlugu olsun, konusulabilmeli ki sorun varsa cozum yolu bulunsun, bunu unutma ki yasaklar isyanlari dogurur, isyanlarin onunu kesmeenin en basit yolu da ozgur dusunce ve fikirler, beyine vurulmayan kilitlerdir. Sizlere gore itin biri gariban bir calisani oldurerek kahraman oldu, sizin icin ne buyuk bi icraat alkislamak lazim 👏👏👏 sizin gibilerin gucu de yuregi de zavalli kadinlari oldurmeye yeter. O zaman en buyuk kahraman siz olursunuz.

  • acacu17 Haziran 2021 23:26

    pkklı teröristler de savunmasız masumları öldürüyor, onlardan ne farkın kaldı şimdi? Terörist öldürmek için keşke sadece kendi kafana sıksaydın srefsiz.

  • Keklik17 Haziran 2021 22:48

    Akıl sağlığı yerinde olan biri silahsız bir kadını öldürüp, terörizmi bitiriyorum diye slogan atmaz.

  • KADİR EKİCİ17 Haziran 2021 23:55

    akıl sağlıgı yoktur diye,az veya hiç ceza almasın diye kampanyamı yapıyosunuz.fotolar gözteriyor ne olduğunu. mhp ülkücü cihadist işidci

  • Ahmet sağlam 17 Haziran 2021 22:43

    Ya bu ülkede ne kadar çok beyni olmayan insan var çözemedim gitti.savunmasız mazlum bir ananın göznuru savaşmayan kızı öldür cehennemi kazan birde hakaret ederek övün.o kadar gt vardı dağda olanıyla gidip niye savaşmadın münafık

  • kafa17 Haziran 2021 22:20

    aşırı sağcı terör saldırısı

  • Bir yorum18 Haziran 2021 11:20

    Tam da böyle hödüklere ortam hazırlamak için yapılmış gibi duruyor.  İyi yarın sen de karşı hareket yaparsın sıkıyorsa!

  • Kral17 Haziran 2021 21:05

    Onların doları varsa bizimde allahimiz var . Devlet bahçeli