E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriHaznedar satma hakkı süresi---

Haznedar satma hakkı süresi

Haznedar satma hakkı süresi
23 Mayıs 2016 - 09:44 borsagundem.com

Haznedar'ın satma hakkı süresi doldu

Haznedar Refrakter Sanayi A.Ş tarafından KAP'a yapılan açıklamada ortaklıktan çıkarma ve satma hakları tebliğine göre, satma hakkı kullanım süresinin 21/05/2016 tarihinde dolduğu bildirildi.

Şirketten gelen açıklama şöyle,

Şirketimizin %98,1698'ine sahip olan hakim ortaklarımız adına Durer Refrakter Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından 09.12.2015 tarihinde yapılan duyuru ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) II.27.2 sayılı Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakları Tebliği'nin ("Tebliğ") 5. maddesi uyarınca hakim ortaklar dışındaki diğer ortaklarının paylarını satma hakkı ile hakim ortakların diğer ortakları ortaklıktan çıkarma hakkı süreçleri başlatılmıştır. Bu açıklamayı takip eden satma hakkı kullanımı süresi içerisinde, satma hakkını kullanmak isteyen azınlık pay sahipleri bu taleplerini Şirketimize iletmiştir.

Tebliğ'in 5'inci maddesinin birinci fıkrası uyarınca satma haklarının kullanılabileceği ve bu hakkın ortadan kalkacağı hak düşürücü süre 21.05.2016 tarihinde sona ermiştir. 09.12.2015 - 21.05.2016 tarihleri arasında satma hakkını kullanan ortaklara ilişkin özet bilgi ve Şirketimizin son durum itibariyle ortaklık yapısı aşağıda ve EK'te yer almaktadır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)