E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıHaziran vade petrolde yükseliş denemeleri---

Haziran vade petrolde yükseliş denemeleri

Haziran vade petrolde  yükseliş denemeleri
16 Nisan 2020 - 20:39 borsagundem.com

Petrol fiyatlarında yaşanan hareketler, tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz yatırımcılarının da ilgisini çekiyor ve yatırımcılar petrol fiyatlarındaki hareketlerden yararlanmak istiyor.

Petrolde bir yandan üretici ülkelerin pazar payı rekabeti ve küresel bazda talep azlığına yönelik endişeler sürerken, diğer yandan da dün gece ABD Başkanı Trump'ın ekonomiyi 3 aşamalı açış planı ve OPEC’in geçen hafta aldığı üretimi kısma kararının ardından Haziran vadeli fiyatlarda yükseliş yönünde hareketler gözlemleniyor.

Son dönemde petrol fiyatlarında yaşanan hareketler, tüm dünyadaki yatırımcılar gibi ülkemiz yatırımcılarının da ilgisini çekiyor ve yatırımcılar petrol fiyatlarındaki hareketlerden yararlanmak istiyor. 

PhillipCapital’in Ham Petrol Sözleşmeleri için hazırladığı videoyu izleyebilirsiniz. 

Peki, Ham Petrol Sözleşmelerinin işlem gördüğü Chicago Borsası’nda nasıl işlem yapacaksınız? Cevap çok basit: PhillipCapital’de hesap açarak. 

PhillipCapital’de hesabı olan yatırımcılar, uluslararası borsa işlemlerini yurtdışına para göndermeden gerçekleştirebiliyor.

ABD’nin de içinde bulunduğu 15 ülkede 1 milyon 250 bin yatırımcıya hizmet veren bir dünya devinin uluslararası piyasa deneyiminden faydalanmak ve konuya ilişkin bilgi almak için; 

0212-982 25 00 ve 0212-296 84 84

[email protected] 

[email protected]

DÜNYA DEVİ PHILLIPCAPITAL'DE HESAP AÇMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)