E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHazine ve Maliye Bakanlığı'ndan İmamoğlu'na yanıt---

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan İmamoğlu'na yanıt

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan İmamoğlu'na yanıt
14 Ocak 2020 - 21:52 borsagundem.com

İmamoğlu'nun 3 metro projesiyle ilgili açıklamalarına Hazine ve Maliye Bakanlığı "Bu yılın Ocak ayında İBB'nin bakanlığımıza sunulmuş ya da reddedilmiş herhangi bir kredi onay talebi olmamıştır" yanıtını verdi

Hazine ve Maliye Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'daki 3 metro projesiyle ilgili "Projeler için bulduğumuz kredileri harekete geçirebilmemiz için Hazine'nin onayı gerekiyor. Ocak ayının ilk haftasında 3 metro hattıyla ilgili bu talebimiz reddedildi" açıklamasına yanıt verdi.

Bakanlık açıklamasında, "Bu yılın Ocak ayında İBB'nin bakanlığımıza sunulmuş ya da reddedilmiş herhangi bir kredi onay talebi olmamıştır" denildi.

İMAMOĞLU ERDOĞAN'A ÇAĞRI YAPMIŞTI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2 yıl önce durdurulan metro hatlarını harekete geçirmek için başlattıkları çalışmalar kapsamında kredi buldukları 3 hat için Hazine'den istedikleri onayı alamadıklarını açıklamıştı. Erdoğan'a metro çağrısı yapan İmamoğlu şunları söylemişti:

"Bizim krediyi harekete geçirebilmemiz için Hazine onayı gerekiyor. 3 hatla ilgili bizim bu talebimiz reddedildi Ocak ayının ilk haftası.

"Reddedilmese, biz o kredi imkanlarıyla metro hatlarını çok hızlı harekete geçirebileceğiz. Kredi imkanı var, biz buluyoruz. Sadece istediğimiz bir dokunuş."

İmamoğlu'ndan, Hazine'nin onay vermediği 3 metro projesi için Erdoğan'a çağrı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kamil 15 Ocak 2020 07:44

    Ibb neden alınamadığına dair iki madde açıklama yapmış. Aşağıda bilmeden sallayanlar kul hakkına girmiş oluyorlar ama pekte önemsediklerini düşünmüyorum.

  • İsmiyle müsemma15 Ocak 2020 09:40

    Kamillik yapma

  • Memo15 Ocak 2020 02:47

    Ulan hayatınız yalan beee. Yarın toprağa gireceksin İmansızınoğlu. Yazık istanbul sana yazık koca 5 yıl kaybettin

  • 5315 Ocak 2020 00:25

    tek icraatı showmenlik.. başka bi icraatini gören oldu mu?

  • Efe15 Ocak 2020 00:05

    Chp nin en buyuk ıcratı camur at izi kalsın bir gun de haklı cık be soyadının hakkını ver senin soyadın papazoglu olmalıymış

  • Hass15 Ocak 2020 02:21

    Diyorsun ki bir günde haklı çık. Yani bu adam hiç bir gün haklı cıkmadı. Yalan. Siyasete mi öfkelisiniz, herhangi partiye mi ? Yalanı malesef bütün siyasiler söylüyor. Bazıları yanında hakarette ediyor. Siyasiler beceremiyor bari toplum sağ duyulu olsun. Ne yalan söyleyen ne hakaret eden kazanır. Sonra ben nerde yanlış yapıyorum diye sorarlar ama bulamazlar çünkü yalan söylemek, hakaret etmek sıradanlaşmıştır.

  • A. A.14 Ocak 2020 23:28

    Yalanı sanatla söyleyebilen yetenekli insan. Tatil yapmak bile adama yakışıyor. Ahh İstanbul ahh...

  • Mustafa14 Ocak 2020 23:18

    Bu adamın işi gücü sadece yalan konuşmak, şov yapmak. Tepeden tırnağına kadar yalan makinası. Seni seçen kim ki iş yapsın. Sen seni o koltuğa otutturanların kulu kölesi kuklasısın. Onlarla tiyatrolarına devam et.

  • Aylin14 Ocak 2020 23:10

    Gündemde kalmaya çalışan başka bir belediye başkanı varmı ?

  • Cihan15 Ocak 2020 10:59

    Var “kanal İstanbul”belediye başkanlı diye kurulan bir birim varmiş yani yeni İstanbul kayyuma devredilecek olan

  • Kaçan Grup14 Ocak 2020 22:41

    önce toplantıya davet ettik deyip, sonra davet gerekmez diyen biri vardı.

  • Dünyalı14 Ocak 2020 22:37

    Şu yılanoğlunun işi gücü sow yapmak. İcraat yap icraat