E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan Ayasofya mesajı---

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan Ayasofya mesajı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan Ayasofya mesajı
10 Temmuz 2020 - 14:16 borsagundem.com

Danıştay 10. Dairesi, Ayasofya'nın camiden müzeye dönüştürülmesine dair 24 Kasım 1934 tarihli Bakanlar Kurulu kararının iptali istemiyle açılan davaya ilişkin kararını bugün açıklayacak. Karar öncesi Albayrak sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Danıştay 10. Dairesi'nin, Ayasofya'nın camiden müzeye dönüştürülmesine dair 24 Kasım 1934 tarihli Bakanlar Kurulu kararının iptali istemiyle açılan davaya ilişkin kararını açıklaması bekleniyor.

Söz konusu karar öncesi Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Bakan Albayrak, "Üstad Necip Fazıl Kısakürek'in 55 yıl önce dediği gibi: "Bekleyin Gençler!!! Ama bugün ama yarın Ayasofya açılacak!" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • muck10 Temmuz 2020 18:10

    Yapamıyorsan, yapılanlarla prim kazan : )) Ben AKp geldiğinden beri ne bayrak tehdidi ne ezan tehdidi görmedim. böyle gerçek tehdit olsa ilk önce çıkar gereğini yaparım. ama en büyük tehdit işsizlik, ekonomi ve gelecek endişesi. hala langır lungur işlerle uğraşıyorlar. yokmı kanalistanbuldan kenarından imara açılacak arsa alayım.. cep boş... millete gleince, din allah kuran aynı nakarat

  • Hasan10 Temmuz 2020 17:02

    Oh Oh çok güzel fatihe gelen turist vardı artık onlar da gelmez etrafdaki esnaf da biter. İşte gelir adaleti budur herkes fakir olacak böyle giderse. Önemli olan ibadeti doğru yapmaktır Ayasofyada yapmak değil.

  • Kutsal din10 Temmuz 2020 16:24

    Almanya'da 5 bin cami varmış. Onlar da kiliseye çevirirse kızmamak lazım

  • Soru/yorum 10 Temmuz 2020 16:19

    AYASOFYA AÇILINCA MİLLET SEFALETTEN KURTULACAK MI?

  • Yeditepe3410 Temmuz 2020 16:00

    Canım kardeşim Berat bey. Ayasofyayı açsanda açmasanda oy yok artık. Şelale bitti. Bundan sonra yaya yürüyeceğiz. 

  • Erol g.10 Temmuz 2020 15:46

    AYASOFYA MÜZE OLARAK KALMAYA DEVAM ETMELİ

  • Seyfo10 Temmuz 2020 15:31

    Ayosofya ile borsa da bye bye,her yer zaten camii

  • of ki offf10 Temmuz 2020 15:10

    Bi taraftan turizmi canlandırmak için AB de kapı kapı dolaşıyorlar. Diğer taraftanda yabancı destinasyonda çok önemli olan ayasofya müzesini cami yapmaya çalışıyorlar. AKP ye düşman gereksiz kendileri yeter beraberde memleketide sürüklüyorlar

  • Sedrettin Özdemir10 Temmuz 2020 14:58

    Şimdi gündem Ayasofya yirmi yıldır sen yaptın. Erzurum ma Kars'a Ağrıya ne yaptın. Doğuya ne yaptın boş hayalersattınız. Doğru üçün köprü tüp geçit havalimanı İstanbul'un selbol havalimanı kapatılarak. Benim için yeryüzü mescit yeter ki namaz kılayım. Olmazsa olmaz en öncelik adalet ama her sahada sonra iş aş insanların sizin gibi bir insan olduğunu unutmayın. Paylaşın veren el üstün Eğer paylaşmaz Türkiyeyi İstanbul görürseniz İstanbul'a sığdırısanız. Kanal Mamal safsatasını yaparsanız. Anadadolu İstanbul'a çok büyük gelir. Seçim geliryor. Futbol dahil her sahada adalet tiyatro bırakın Fenerbahçe yıllarca yaptıklarımız ortadayken koydurduğuz transfer yasağını unutmayacağız. vesselam

  • Abdülhamid 10 Temmuz 2020 18:39

    Ali Haydar DENEN zavallı TROL anlaşılan yevmiyeni tam almışsın veya katlamalı almış olmalisinki bütün haberlerin altında ceviz kabuğunu doldurmayan zavallı yorumların VAR hakikaten neyin kafasını yaşıyorsunuz BEN anlamıyorum anlayanada şaşıyorum

  • fafa10 Temmuz 2020 16:45

    Ali Haydar bir dolmuş kaç kişi alır?Avrasya Tünelinden dolmuş geçişi yanılmıyorsam 54 Tl.bunu kurtarır mı?O zaman nasıl geçecek,öyleyse ücreti Hakkari'li Kars'lı,Sivas'lı ödeyecek.Nankörlükle suçlama hesap yap.Hava alanı dururken yenisini yap.Gül gibi Havaalanınıa da baraka yap.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU10 Temmuz 2020 16:04

    sen ne kadar nankör bir insansın neden ortalığı bulandırıyorsun.erzuruma milyon dolarlık kış olimpik tesisleri , ağrıya sanayi bölgesine bir sürü yabancı firmalar yatarım yatırdı devlet.sana soruyorum hdp ye oy verdiniz kars o yapsın bir şelre ne yaptı.sanki chp gelse oralara ne yapacak söylermisin.

  • fafa10 Temmuz 2020 14:54

    Açın da kurtulalım.Sürekli gündemde tutup düşman kazanmanın ne alemi var.

  • bu dünyadan biri10 Temmuz 2020 14:44

    dinler savaş nedeni olmaya devam ediyor. sorarsan her din barışı istiyor derler. siyasetçiler sağduyularını kaybetmiş durumda. bilim ve akıl insanları suskun. binlerce yıldır dinler adına yakılanlar, öldürülenler. yetmedi mi kibriniz. yetmedi insanlığın kibri. konu ayasofya değil, konu insanlık kibri.

  • thore10 Temmuz 2020 14:59

    bunlar ayasofya filan açmayacak.Yalnlar.Açmasında zaten.Ama oy bitti.Millet açAyasofya kimsenin umurunda değil.sadece fitne çıkarıyorlar.

  • Soru10 Temmuz 2020 14:38

    Bu betonarmeleri götürecek olan sel de yakın mı?