E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaHazine kira sertifikası ihraç edecek---

Hazine kira sertifikası ihraç edecek

Hazine kira sertifikası ihraç edecek
19 Ağustos 2013 - 17:56 borsagundem.com

Hazine, 21 Ağustos 2013 Çarşamba günü TL cinsi kira sertifikası ihraç edecek

Hazine, yurtiçi tasarrufların artırılması, yatırımcı tabanının genişletilmesi ve finansman araçlarının çeşitlendirilmesi amacıyla 21 Ağustos 2013 Çarşamba günü TL cinsi kira sertifikası ihraç edecek.
Hazine Müsteşarlığının internet sitesinden yapılan duyuruya göre, kira sertifikası ihracı, bankalara "doğrudan satış" yöntemi ile yapılacak. Taleplerin yarın saat 16.00'a kadar Müsteşarlığa iletilmesi gerekiyor.
Yatırımcıların kira sertifikaları hakkında bilgilendirilmesi ile teknik altyapılarını oluşturmalarını teminen hazırlanan "yatırımcı kılavuzu"na "http://www.hazine.gov.tr/Link/KiraSertifikasi" adresinden ulaşılabilecek. Ayrıca, yatırımcılar söz konusu sertifikalarla ilgili sorularını e-posta yoluyla "[email protected]" adresine iletebilecekler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • maxi19 Ağustos 2013 18:07

    faizi ne olacak neyin kirasının sertifikası olacak bunlar hazineleri nereleri kiralamış da yıllık kira geliri ne kadar yılda ne kadar kira artışı yapıyor kiracılarına ? kiracıları düzenli ödüyor muymuş kiralarını ? yoksa adı kira sertifikası diye bir kağıt mı icat etti ?