E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Hayır'cı milliyetçiler platform kurdu---

'Hayır'cı milliyetçiler platform kurdu

'Hayır'cı milliyetçiler platform kurdu
01 Şubat 2017 - 08:51 borsagundem.com

MHP'den ihraç edilen genel başkan adayları "Türk Milliyetçileri Hayır Diyor" platformu kurdu

Akşener, Özdağ, Oğan ve Aydın'ın başını çektiği “Türk Milliyetçileri Hayır Diyor” adlı platformun ilk buluşması 18 Şubat'ta Ankara'da…
MHP'den ihraç edilen genel başkan adayları ve muhalifler ile ülkücüler, “Türk Milliyetçileri Hayır Diyor” adlı bir platform kurdu. Platform konusunda Meral Akşener, Ümit Özdağ, Koray Aydın ve Sinan Oğan etkin rol oynadı. Meclis'teki anayasa değişikliği teklifine “ret” oyu veren Yusuf Halaçoğlu, İsmail Ok, Nuri Okutan ve Atilla Kaya gibi isimlerin de destek verdiği platform 18 Şubat'ta Ankara'da geniş katılımlı bir toplantıyla gövde gösterisi yapacak.

“YÜZDE 95 HAYIRCI…”

Gaziantep Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ, Sözcü'ye yaptığı açıklamada “Bu, Akşener, Özdağ, Oğan ve Aydın hareketi değil. Bütün dinamiklerin katıldığı bir süreç olacak. Türk milliyetçilerin yüzde 95'i tek adamlık sistemine hayır diyor. 81 ilde çalışacağız. MHP'ye oy vermeyen milliyetçiler de hayır oyu kullanacak” dedi. Sinan Oğan ise 18 Şubat'ta tüm ülkücülerin Ankara'dan “hayır” diye haykıracağını belirterek şunları söyledi:

“PARTİ DEVLETİ OLACAK”

“MHP'nin yok olup gitmesine izin vermeyeceğiz. Bu teklif referandumdan çıkarsa ülke parti devleti haline dönüşecek. Toplumun yarısı milli şemsiyenin dışında tutulacak. Toplumsal uzlaşmanın altına dinamit konulacak, ülkede beka sorununu gündeme getirecek.”
Genel başkan adaylarından Koray Aydın da “Hayır'da en az yüzde 90'ı yakalarız. Tüm ülkücü aile olarak birleşiyoruz. Çünkü bu Türkiye'nin geleceğiyle ilgili vereceği önemli bir karar” açıklaması yaptı.
‘Hayır'cı teşkilat görevden alındı!

MHP Ankara Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ve yönetim kurulu üyelerinin tamamı, Genel Merkez tarafından görevden alındı. Muhalif kanadı destekleyen Aksoy, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkücü gibi yaşayacağız, sorgulayacağız ve doğruları söylemekten çekinmeyeceğiz. Güzel günlerde görüşmek üzere hepiniz Allah'a emanet olun. Hayırla kalın, hayır'da kalın” diye yazdı. İlçe başkanlığına kimin atanacağı netlik kazanmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Alperen01 Şubat 2017 14:01

    Bunlardan bırak ülkücüyü türkücü bile olmaz.

  • ALPTUĞ01 Şubat 2017 11:15

    MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR DİYENLERDEN, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENLERDEN OLMAYI ALLAH NASİB EYLESİN ALLAH YOLUNUZU AÇIK VE DAİM EYLESİN.

  • dogrusu01 Şubat 2017 10:46

    Biat etmeyen gerçek ülkücüler alkışlıyoruz.

  • Alp Mete01 Şubat 2017 10:21

    Dikta rejimine hayır diyenlerden olalım.Milliyetci,Türkcü lerle işbirliğinde bulunalım.Ülkemiz de demokrasi yayğınlaşsın ki Türk devleti ve milleti büyüsün...Güçlensin...

  • KİM BUNLAR01 Şubat 2017 09:41

    önce kişi dürüst olacak davasına sahip olacak bakıyoruz bu renksizlere nerde bu ülkenin hainleri varsa onlarla beraber olmuşlar hayır kervanına katılmışlar bu renksizlerinde maskesi düştü ne platformu kurarsanız kurun bu millet sizin gibi renksizlere inanmıyor