E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHayatımın en zor dönemiydi!---

Hayatımın en zor dönemiydi!

Hayatımın en zor dönemiydi!
12 Ekim 2014 - 08:47 borsagundem.com

Abdullah Gül, El Hayat gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Londra merkezli Arapça yayımlanan El Hayat gazetesine İstanbul’da verdiği röportajda Köşk’teki görevinin hayatındaki en zor dönem olduğunu söyledi.

Gül, gazetenin genel yayın yönetmeni Ghassan Charbel’in “Hapiste de kaldınız, muhalefet de yaptınız, Cumhurbaşkanı da oldunuz? Hangisi daha zordu” sorusuna “Cumhurbaşkanlığı” cevabını verdi. “Hapisten de mi daha zordu?” sorusuna da Gül şöyle cevapladı:  “Evet en zoruydu. Cumhurbaşkanı olarak tüm halkın sorumluluğunu omuzlarınızda taşıyorsunuz, herkesi temsil ediyorsunuz. Tabii ki bunun farkındaysanız cumhurbaşkanlığı zor. Ama bunun farkında olmayanlar için cumhurbaşkanlığı kolay.” Gül, Suriye ile ilgili soru üzerine şunları söyledi: “Suriye ile ilgili öngörülerim doğru çıktığı için çok üzgünüm. Halep ya da Humus’taki yıkımın fotoğraflarını gördüğüm zaman evim yıkılmış gibi hissediyorum.”  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Selami Ay12 Ekim 2014 17:40

    Bizim için daha zor yıllardı.Genelkurmaybaşkanımız hapiste,Abdullah Öcalan adım adım özgürlüğe vs vs

  • dumrul12 Ekim 2014 17:39

    resipsoyonluydu imzalanacak bir sürü belgesiydi yüzlerce danışmanıydı dış gezisiydi iç ve dış olayları kaygıyla izlemesiydi bunlarla uğraşmak kolay işler değil

  • mahşer12 Ekim 2014 11:33

    esas zor zaman mahşerde :) gelene geçene evet demenin, imza atmanın nesi zor :)

  • yücel196612 Ekim 2014 10:12

    Allah Allah demek ki biz yanlış düşünmüşüz. Oysa biz çok kolay geçtiğini düşünüyorduk. Yasa onay, yasa onay, yasa onay. Başka bir şey gördük mü.Bizdeki algı bu.