E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHavayolu devleri Katar'a uçuşları durdurdu---

Havayolu devleri Katar'a uçuşları durdurdu

Havayolu devleri Katar'a uçuşları durdurdu
05 Haziran 2017 - 12:42 borsagundem.com

Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Mısır ve Bahreyn’in, terörizme destek vermekle suçladıkları Katar ile diplomatik ilişkileri kesmesinin ardından, Abu Dabi ve Dubai havayolu şirketleri de Katar’la uçuşları durdurduklarını açıkladı

Birleşik Arap Emirlikleri'ne bağlı Abu Dabi ve Dubai'nin havayolu şirketleri, Katar’la uçuşları durdurduklarını açıkladı.

Dubai merkezli Emirates ve Flydubai şirketleri Birleşik Arap Emirlikleri’nin Katar ile diplomatik ilişkileri kesme kararı uyarınca yarın itibariyle Doha ile Dubai arasındaki tüm uçuşları durduracak.

Abu Dabi’nin devlete ait havayolu şirketi Etihad Airways de, yarın sabahtan itibaren Doha ile uçuşları yeni bir açıklamaya kadar durduracak. Şirketin sözcüsü, Abu Dabi’den Doha’ya son uçuşun bu gece yerel saatle 02:45’te gerçekleşeceğini duyurdu.

Öte yandan Katar Havayolları da Suudi Arabistan'a tüm uçuşların iptal edildiğini açıkladı.

SEYAHAT YASAĞI DA GETİRİLDİ

Karar uyarınca Katar vatandaşları 14 gün içinde Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan ve Bahreyn'den ayrılmak zorunda. Ayrıca üç Körfez Arap ülkesinin vatandaşları Katar üzerinden seyahat edemeyecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)