E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHavalimanında Biden hareketliliği---

Havalimanında Biden hareketliliği

Havalimanında Biden hareketliliği
19 Kasım 2014 - 17:40 borsagundem.com

Joe Biden'ın Türkiye ziyareti öncesi ABD Hava Kuvvetleri'ne ait, lojistik malzeme, ekipman ile zırhlı araçları taşıyan iki askeri nakliye uçağı geldi

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Fas ve Ukrayna ziyaretlerinin ardından cuma günü İstanbul'a gelecek. Biden'ın gelişi öncesi ABD Hava Kuvvetleri'ne ait iki C-17 askeri nakliye uçağı bugün ard arda Atatürk Havalimanı'na indi. Atatürk Havalimanı apronuna park eden uçaklardan ABD'li güvenlik görevlileri ve lojistik malzemelerinin indirildiği görüldü. Bu arada güvenlik aramalarında kullanılacak arama köpekleri de apronda gezdirildi.


Uçaklardan indirilen lojistik malzeme, ekipman ile zırhlı araçların 21 Kasım Cuma günü İstanbul'a gelmesi beklenen ABD Başkan Yardımcısı Biden'in ziyaretinde kullanılmak üzere Türkiye'ye getirildiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre Cuma günü İstanbul'a gelmesi beklenen Biden'in geliş saati de güvenlik nedeniyle gece geç saatlerde olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)