E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizHavacılık sektörü hisseleri analizi---

Havacılık sektörü hisseleri analizi

Havacılık sektörü hisseleri analizi
20 Ekim 2016 - 15:14 borsagundem.com

Marbaş Menkul Değerler, Borsa İstanbul'da işlem gören havacılık sektörü hisseleri için teknik analiz raporu yayınladı.

Marbaş Menkul Değerler, yayınladığı raporda Borsa İstanbul'da işlem gören Türk Hava Yolları,Pegasus, Çelebi,TAV Havalimanları hisselerinde öne çıkan seviyeleri değerlendirdi.

THYAO

THYAO uzun vadeli grafik yapısı incelendiğinde, senedin 5.60 noktasında önemli bir direncinin üzerinde hareket ettiği görülüyor.Yukarı yönlü hareketlerin devamında 6 TL seviyesi çok önemli direnç olarak karşımıza çıkıyor. 6 TL direncinin kırılması durumunda 7-8 seviyeleri hedeflenebilir.

CLEBI

CLEBI grafik yapısı incelendiğinde, senedin son zamanlarda 24 ila 18 seviyeleri arasında sıkıştığı görülüyor. Şekilde görüldüğü üzere Sıkışmanın yukarı yönde kırılması durumunda 25-27.50-30 hedefleri takip edilecek. Aşağı yönde kırılmada ise 15-10 desteklerine doğru geri çekilmeler görülebilir.

TAVHL

TAVHL grafik yapısı incelendiğinde 2015 yılından başlayan alçalan trend kanalının üstünde bir işleyiş görüyoruz.Trend üzerinde kalıcılık sağlanması durumunda 15.20-16.70 noktaları hedef olarak takip edilecek. Geri çekilmelerde ise 12.50 desteği önemli olacaktır.

PGSUS

PGSUS grafik yapısı incelendiğinde senedin 13.50 noktasında bulunan çok önemli bir direnç noktası üzerinde hareket ettiği görülüyor. 13.50 üzeri kalıcı işleyişlerde 20 TL noktası hedef olarak takip edilebilir. 13.50 altında ise 13-12.50 destekleri takip edilebilir.      

 http://marbas.com.tr/finansalanaliz/

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)