E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHava kuvvetleri hedefleri yerle bir etti---

Hava kuvvetleri hedefleri yerle bir etti

Hava kuvvetleri hedefleri yerle bir etti
17 Haziran 2020 - 15:16 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, Hava Kuvvetleri'nin Pençe-Kaplan operasyonu kapsamında Haftanin'deki terör hedeflerini tam isabetle vurduğunu duyurdu

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan, Pençe-Kaplan Operasyonu'na ilişkin görüntülerin yer aldığı paylaşımda, şunlar kaydedildi:
"Hava Kuvvetleri Komutanlığımız, Pençe-Kaplan Operasyonu kapsamında Haftanin bölgesindeki terör hedeflerini tam isabetli atışlarla yerle bir etti."

PENÇE-KAPLAN OPERASYONU
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesine "Pençe-Kaplan Operasyonu" adıyla yeni bir harekat başlatıldığını, Hava Kuvvetleri, ateş destek vasıtaları, ATAK helikopterleri, İHA ve SİHA’larla desteklenen komandoların hava hücum harekatıyla bölgeye intikal ettiğini bildirdi. Fırtına obüsleri ile ÇNRA'ların da kullanıldığı atışlarda 150’den fazla hedefin vurulduğu öğrenilirken, atışlarla bölgenin yumuşatılması sonrasında yapılan hava hücum harekatında belirlenen bölgelere komandolar karadan ve havadan sızma harekatı icra ettiği açıklandı. Operasyon bölgesindeki askerlere seslenen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar "Türk komandosunun gücünü o dağlarda bir kez daha göstereceğinize, daha önce yazdığınız destanları yazacağınıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)