E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHasan Şaş istifa kararından vazgeçti---

Hasan Şaş istifa kararından vazgeçti

Hasan Şaş istifa kararından vazgeçti
18 Ağustos 2019 - 14:51 borsagundem.com

Galatasaray'da dün görevinden istifa ettiğini açıklayan yardımcı antrenör Hasan Şaş, kararından vazgeçtiğini duyurdu

Sosyal medya hesabından dün 'Görevimden istifa ediyorum' açıklaması yapan Hasan Şaş, bugün Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'le bir fotoğrafını yine sosyal medya hesabından paylaşarak, görevinin başında olduğunu söyledi. 

Şaş, "Bazen zor zamanlarda ihtiyacın olan sadece şefkattir. O şefkat ki hayatını adadığın renklerden, gençliğinden, emeklerinden, hayallerinden ayrılmana izin vermez. Hiç hata yapmamış, hiç yüzün düşmemiş, hiç hayal kırıklığı yaşamamış gibi yoluna devam etmeni, bir şey olmamışcasına tekrar çalışmanı sağlar o şefkat. Üzülürken üzdüğüm, kırılırken kırdığım herkesten hem özür dilerim hem teşekkür ederim. Bugün yeniden sarı kırmızı başarılar için daha çok çalışacağım ilk gün. Allah utandırmasın" ifadelerini kullandı.

Hasan Şaş ile cuma akşamı oynanan Denizlispor maçı sonrasında bazı taraftarlar arasında tartışma çıkmış, yaşanan olayların ardından Şaş istifa ettiğini açıklamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (20)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali veli18 Ağustos 2019 22:20

    Delikanlı ol Hasan laf olsun diye istifa et 2 gün sonra geri adım at  erkeksen kararının arkasında dur. Erkeklik bunu gerektirir

  • Leyla18 Ağustos 2019 20:58

    Yazık lan, bundan futbolcular ne öğrenecek

  • ALAATTİN CAMGÖZ18 Ağustos 2019 20:12

    bu adam resmen çamur adam.volkan demirel de aynı idi sonunda akibeti kötü oldu.

  • Gerçeği görememek18 Ağustos 2019 21:19

    Göz nakli gerçekleşmedikçe saçmalamaya devam edeceksin camgöz efendi, zira yorumun doğru olsaydı Hasan geri dönemezdi.

  • MARKAÇOĞLU18 Ağustos 2019 19:52

     Emrah kardeşim Galatasarayın ne kadar büyük olduğunu sen de anlamışsın fenerbahçe maçları bizim için yensekde yenilsekde sıradan maçlardan birisidir siz fenerbahçeliler gibi bayram edemiyoruz.Bizim bayramlarımız sizde olmayan avrupa şampiyonluğu süper kupa ve bolca olan liğ şampiyonluğu ve kupa şampiyonluğu malesef biz bunlarla idare ediyoruz selamlar

  • Emrah18 Ağustos 2019 21:12

    Şuanda takım değerlerini baktığımızda şampiyonlar ligi yada uefa kupasında final oynamak imkansız ve hayaldir ve işin daha kötüsü şuan ki federasyon yabancı kısıtlamasına gitmek istiyor şaka gibi sn başkan Nihat Özdemir eski yıllarda yabancı sayısının artmasını isterdi fenerbahçede 2.başkanı olduğu dönemde ne değişti geçen zamanda şimdi yabancı sayısını azaltmak istiyor türk futbolu dünya sıralamasında aynı seviyelerde hemen hemen fakat son yıllarda ülkemizden çok futbolcu avrupanın büyük liglerine gitmişlerdir buda yabancı sayısının sınırsız olması sayesinde ayrıca fenerbahçe uefa kupasında yarı final ve şampiyonlar liginde çeyrek final oynamıştır fakat kalıcılık yoktur türk futbolunun asıl sorunu budur diyeyim bekliyoruz kadıköye ona göre.ayrıca derbiyle ilgili tespitte bulundum ve yazdıklarım doğru.

  • Emrah18 Ağustos 2019 19:41

    Kadıköy de kupa kaldırsanız ne yazar ömrünüz hayatınız boyunca kadıköy de galatasaray galibiyet alamayacak göremeyeceksiniz tıpkı Fatih hocanın futbolculuk döneminde galatasaray da şampiyonluk yaşayamadığı gibi bu ezikliği hep yaşayacaksınız galatasaray maçları biz fenerbahçe için bayram günleridir derbi günleri bayram gibi geçer ezelden beri bu böyledir ve değişmez zaten galibiyet sayılarına bakarsan görürsün diyeyim.

  • MARKAÇOĞLU18 Ağustos 2019 18:35

    Helal olsun Hasan ŞAŞ takımına geri döndün bu takımın Fatih hoca ve senin gibi adam gibi adamlara ihtiyacı var.Bazı densizler çekemesede  fenerbahçenin sahasında şampiyonluk kupasını kaldıran ekipsiniz daha nice başarılara ......

  • Cego 18 Ağustos 2019 18:34

    Emrah Galatasaray ın yıldızı belli uçları sana batıyor herhalde

  • Emrah18 Ağustos 2019 19:31

    Niye bana batsın gerçekleri yazdım yahu bekliyoruz 2020 yılında kadıköye fakat önce seyran tepe yeni stadınızda ara vermiştik galibiyet serisine bu sene yeniden başlayacağız hem seyran tepe hemde kadıköy galibiyetler serisine diyeyim.

  • Emrah18 Ağustos 2019 17:43

    İnsanlar nankördür dün alkış yapanlar bugün ıslıklar senin bunları bilmen lazım yılların hem futbolcusu hemde teknik direktörü olarak fakat ikiniz hem Fatih hocan ve 20 yılda en çok fenerbahçe mağlubiyeti yaşayan sevgili Hasan Saş hocam ikiniz Fatih hocamla beraber bu kaderinizi yaşayamaya devam edeceksiniz fakat yakışmadı sana önce istifa sonra görevimin başındayım söz ağızdan bir kere çıkar dönüşü yoktur neyse diyeyim.

  • Mert 18 Ağustos 2019 16:39

    Cincon nezaman medyadan düşse 15 yildr aynı karektersizligi yaparlar hasan da aynı fatih de başkanlarda defalarca yaptılar bunlar-dan dolayı futbol izlemez olduk trt spor günlerce yayınlar artık

  • Yusuf Yıldız18 Ağustos 2019 16:02

    İnsanlığın erkekliğin yüz karası..Laf ağzından çıkacaksa susma konuş ama başka yerinden çıkıyorsa ölene kadar sus..

  • Süper çalışıyor 18 Ağustos 2019 16:01

    Adi herifff

  • Fatih trm18 Ağustos 2019 15:26

    Hayatınız yalan dolan

  • Otur Sıfır18 Ağustos 2019 15:24

    Gelsin FB yenilgileri bu adam varken

  • halden18 Ağustos 2019 15:14

    Asena'nın Adana bayii

  • South Park 18 Ağustos 2019 15:13

    Valla hiç şaşırmadım. Tam karakterine uyan birşey

  • ıtri18 Ağustos 2019 15:07

    tipik adanalı

  • Emrah18 Ağustos 2019 17:53

    Bu yorumun yanlış ben kadıköy de yaşıyorum istanbulda fakat hiç adanalı arkadaşım yok genelde rizeli arkadaşım var fakat genede rizeliler hakkında yorum yapmak yanlış olur nereden biliyorsun adanalıları ayrıca adana büyük şehir aynı İstanbul gibi her insan vardır önemli olan insanın nereli olduğu değil önemli olan insan olmasıdır fakat bizim toplumda hemen sorarlar nerelisin diye bu çok yanlıştır ben istanbul doğumluyum fakat insanlara anlatamıyorsun.