E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriHareketli Ortalamalar yöntemi ile Canlı Teknik Analiz---

Hareketli Ortalamalar yöntemi ile Canlı Teknik Analiz

Hareketli Ortalamalar yöntemi ile Canlı Teknik Analiz
01 Nisan 2019 - 06:30 borsagundem.com

Gedik Trader Yatırım Kulübü’nün Teknik Analiz Eğitimleri devam ediyor…

28 yıldır sermaye piyasalarına hizmet eden Gedik Yatırım, müşterisi olsun veya olmasın tüm yatırımcılara ücretsiz teknik analiz eğitimi veriyor.

Eğitime katılmak için ihtiyacınız olan tek şey bir bilgisayar veya cep telefonu. Eğitime kayıt yaptırmak için tıklayınız. (https://www.gedik.com/bilgi-egitimler/online-egitimler?utm_source=borsagundem&utm_medium=onlineegitim)

Kayıt sonrasında mail adresinize gelecek e-postadaki “Join The Webinar”a eğitim saatinde tıkladığınızda eğitimi izlemeye başlayabilirsiniz.

Teknik analiz eğitiminde her hafta bir teknik analiz göstergesine ağırlık verilerek BIST100 endeksi, Dolar/TL, Nisan vade BIST30 VIS ve katılımcılar tarafından belirlenen beş hisse için teknik analiz yapılıyor.

Hareketli ortalamalar yönteminin anlatılacağı bu haftaki eğitimde, üssel ve basit hareketli ortalama arasındaki farklar, hareketli ortalamada dönem seçiminin önemi, al-sat kararı vermede hangi yöntem kullanılmalı sorularına cevap verilmeye çalışılacak.

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)