E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHanefi Avcı’nın rütbeleri geri alındı---

Hanefi Avcı’nın rütbeleri geri alındı

Hanefi Avcı’nın rütbeleri geri alındı
23 Haziran 2022 - 11:52 borsagundem.com

Eski Emniyet Müdürü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlar Mücadele (KOM) Dairesi Başkanı Hanefi Avcı’nın rütbelerinin geri alınmasına karar verildi.

Eski Emniyet Müdürü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlar Mücadele (KOM) Dairesi Başkanı Hanefi Avcı'ya, “AİHM kararı doğrultusunda Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını" söylediği için hakkında soruşturma açılmıştı.

Avcı’nın 375 sayılı KHK’ya eklenen geçici 35. madde doğrultusunda
rütbelerinin geri alınmasına karar verildi. Kararın eski polis şefine tebliğ edilmesi ile emekli polis kimliği ve silahı da geri alınacak.

"35. madde neyi içeriyor?"

“TSK, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve EGM'den çıkarılanların, herhangi bir mahkeme kararına gerek duymadan sahip oldukları rütbe ve memuriyetlerinin alınarak, tekrar kabul edilmemek üzere kamu görevinden çıkarılması hususu düzenlenmiştir. Bu kamu görevlileri 15 gün içerisinde Devlet Personel Başkanlığı'na bildirilerek ilişiklerinin kurumlarından kesilmesi sonucuyla karşılaşırlar.”

Hanefi Avcı'nın beraati istendi

 

Hanefi Avcı'dan 15 Temmuz darbe girişim yorumu

 

Hanefi Avcı'dan flaş iddia: Yeni paralel 'Milli Damar'

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz24 Haziran 2022 07:05

    Yazık çok yazık. Adam onlarca yıl çalışsın. Devletin Emniyet birimininde en üst görevlerde bulunsun. En üst göreve ise basamakları teker teker çıkarak gelsin. Yazdığı kitap için fetö'nün hedefi olsun. Fetö hakimleri ve savcıları tarafından içeri atılsın. Sonra içerden çıksın. Ve şimdide hükümet aleyhinde nasıl konuşursun. Senin yıllarca çalışarak devletin verdiği ünvanları ben bir yazıyla alırım ne demek. Bu kin kime. Yazık çok yazık.

  • BİRİSİ23 Haziran 2022 12:15

    Fetöcülerle uğraşmanın bedelini mi ödüyor? Haliçteki simonlar kitabını yazdığından bu yana çok eziyet çektirdiler.

  • İbrahim Açıkgöz23 Haziran 2022 12:14

    Sadece yuh! fazla söze ne hacet hani fikir ve düşünce özgürlüğü vardı bu memleketle. Pardon düşünce özgürlüğü var sadece hindi gibi düşünebilirsiniz ama konuşma asla...