E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHamzaoğlu sözleşme için acele etmiyor---

Hamzaoğlu sözleşme için acele etmiyor

Hamzaoğlu sözleşme için acele etmiyor
18 Mart 2015 - 07:26 borsagundem.com

G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu mukavele için acele etmiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, dün Florya'da basın mensuplarıyla sohbet etti: 
 * Yarış sezon sonuna kadar böyle devam edecek. Ligin sonları yaklaştığı zaman her takımın hedefi oluyor. Herkes, kendine göre düşmeme veya şampiyon olma hedefi koyuyor. Her takım için zor geçecek. Avantaj veya dezavantajdan bahsetmek doğru olmaz. Her maç zorlu geçecek. Sonuncu Balıkesirspor'a karşı dahi çok zorlanıyorsunuz.

HERKESİN TUZU OLMALI 

* O anki duygularımla birlikte oyun içindeki hatalarımı dile getiriyorum. Başakşehir maçında Yasin, son beş dakikada iyi oynamaya başlamıştı. Dzemaili'ye, "git ısınmaya devam et" diyebilirdim. Ama oyuncumu da düşünerek onu oyuna aldım. Değişiklikten vazgeçmedim. Bu benim hatamdı. Hem Dzemaili'yi kazanmak hem de bir lig maçında görmek istedik. 
 * Kadromda 27 kişi var herkesin bu çorbada tuzu olmasını istiyorum. Her oyuncuma bu fırsatı vermek istiyorum. Zamanlama hatası yaptım. Camiadan özür diledim; çünkü tribünler tören havasına dönmüştü. Böyle bir atmosferi bozduğum için bunu yaptım. Yine özür dilemekte sakınca görmem. 

OYUNCULARIMI DEĞİL BENİ ELEŞTİRİN 

* Kaç tane oyuncuyu kazandığımızı biliyoruz. Güzel oynuyoruz. Yaptığımız iyi şeyleri de görüyoruz ama bunları dile getirmeyi sevmiyorum. Kötülerimi konuşuyorum. Oyuncularımı eleştirecek olsaydılar bu beni daha çok üzerdi. Oyuncularımın değil benim eleştirilmemi tercih ediyorum. 

İNŞALLAH ŞAMPİYON OLURUZ

 * Derbiden çok Kasımpaşa maçını düşünüyoruz. Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ne yenilmiş olsa da iyi bir derbi olacaktır. Ama oradan çok bizim Kasımpaşa maçında çıkacak sonucu düşünüyorum. 
 * Seçimi siz söylemeseniz bizim aklımıza bile gelmeyecek. Biz mümkün olduğunca sahada duracağız. Galatasaray için önemli olan sahadaki başarı. Zaten Galatasaray kongre üyeleri de seçimde en doğru kararı verecektir. İnşallah şampiyon oluruz. Zaten yeni yönetim gelip devam etmek isterlerse oturup konuşuruz. Yönetim ve başkan adayları zaman zaman arayıp konuşuyorlar destek oluyorlar. 

HAMZAOĞLU'NDAN RÖVEŞATA ŞOV 

Galatasaray'ın dün yaptığı idman sonrası gerçekleşen teknik heyet-medya mensupları maçını teknik heyet 8-7 kazandı. Kıran kırana geçen müsabakada Hamza Hamzaoğlu yaptığı röveşata ve attığı gollerle hayran bıraktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)