E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHamsinin kilosu 60 lira---

Hamsinin kilosu 60 lira

Hamsinin kilosu 60 lira
10 Temmuz 2021 - 18:49 borsagundem.com

Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş, "Bölgemize balık Ege, Marmara ve Yunanistan'dan geliyor. İthal edildiği için de pahalı işlem görüyor. 1 Eylül'e kadar bazı balıkların fiyatlarının çok fazla aşağı düşmeyeceğini düşünüyoruz" dedi.

Batı Karadeniz'in önemli balıkçı limanlarından Düzce'nin Akçakoca ilçesinde, hamsinin kilosu 60 liraya kadar yükseldi.

Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş, yaptığı açıklamada, balık sezonuna kadar hamsi fiyatlarının çok fazla düşmeyeceğini söyledi.

Hamsinin Batı Karadeniz'e Ege, Marmara ve Yunanistan'dan geldiğini aktaran Karakaş, "İthal edildiği için de pahalı işlem görüyor. 1 Eylül'e kadar bazı balıkların fiyatlarının çok fazla aşağı düşmeyeceğini düşünüyoruz. Bölgemiz balıkçılık açısından çok önemli. Kıyı balıkçılığı devam ediyor. Ama şu anda bölgemizde yaşanan olumsuz hava koşulları da balık tutmayı engelliyor. Birkaç gün içinde diğer balıkların tezgah fiyatları düşse de hamside çok fazla düşüş olmayacaktır." diye konuştu.

Tezgahlarda çupra (tane) 25, levrek (tane) 70, mezgit kilosu 30, çinekop 50, istavrit ise 60 liradan satılıyor.

İllere göre kurbanlık fiyatları açıklandı

 

5 ülkenin ürünlerine soruşturma

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)