E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Hamas'tan İsrail'e tehdit---

​Hamas'tan İsrail'e tehdit

​Hamas'tan İsrail'e tehdit
18 Temmuz 2014 - 00:00 borsagundem.com

Hamas Sözcüsü Fehmi Berhum: ''Siyonist işgalci, Gazze'ye yönelik kara harekatının bedelini ağır öder."

Hamas sözcüsü Fehmi Berhum, "Siyonist işgalci, Gazze'ye yönelik kara harekatının bedelini ağır öder. Hamas karşılık vermeye hazırdır'' dedi.

Hamas Sözcüsü Berhum, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, Gazze'den İsrail'e uzanan tünellerin vurulması amacıyla kara harekatı başlatma emri vermesini, "sonuçları hesaplanmadan atılmış bir adım" olarak nitelendirdi.

Sözcü Berhum, "İşgalci İsrail, Gazze'ye yönelik kara harekatının bedelini ağır öder. Hamas, Filistin topraklarına giren İsrail ordusuna karşılık vermeye hazırdır. Netanyahu'nun kara harekatı emri, sonuçları hesaplanmadan atılmış bir adımdır" diye konuştu.

Öte yandan Halk Direniş Komitesi'nin askeri kanadı Nasır Selahaddin Tugayları tarafından yapılan açıklamada, "Kara harekatı, Filistin direnişinin ilk turunda İsrail'in başarısızlığının delilidir. İsrail'i hezimete uğratmaya kadiriz" ifadesine yer verildi.

İsrail Başbakanlık Sözcüsü Ofir Gendelman, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun, İsrail ordusuna, Gazze'den İsrail'e uzanan tünellerin vurulması amacıyla kara harekatı başlatılması emrini verdiğini açıklamıştı. İsrail ordusuna ait zırhlı araç ve tanklar Gazze'nin Beyt Lahya kentine girmiş, ordu ile Filistinli silahlı gruplar arasında çatışmalar başlamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • nihatg18 Temmuz 2014 02:39

    ne kadar gücün var ki bedelini ağır ödeteceksin? Adamlarda son sistem silahlar var sen sadece roket atabiliyorsun o kadar. Yüzlerce Filistinli sizin saçma bir politikanızla canını verdi. Arabın aklı uçkurunda çalışır diye boşa dememişler.

  • zor18 Temmuz 2014 00:15

    bedeli ağır ödeyecek olsa bunu yapmazdı güç dengesi asimetrik

  • metehan18 Temmuz 2014 00:11

    adamların arka bahcesi srfzler insaallah ordan cıkamazlar musluman gecinen sozüm ona arap devletler seyredin basta sisi kopegi. mubarek ramazan ayı allah sizi o koltuklarda ve israil usaklıgı yapmaya muktedir etmesin inşaallah.amin