E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHamaney'in dünürü korona virüs nedeniyle öldü---

Hamaney'in dünürü korona virüs nedeniyle öldü

Hamaney'in dünürü korona virüs nedeniyle öldü
24 Mart 2020 - 01:38 borsagundem.com

İran lideri Ali Hamaney'in oğlu Meysem'in kayınvalidesi Seyyide İzzet Hamuşi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybetti

Çin'in ardından yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınının en fazla darbe indirdiği ülkelerden İran'da salgın nedeniyle can kaybı 1812'ye yükselirken Dini Lider Ayetullah Hamaney'in dünürü de hayatını kaybedenler arasında yer aldı. 

İran resmi ajansı IRNA'ya göre, Tahran'da bir hastanede Covid-19 tedavisi gören Hamaney'in dünürü Seyyide İzzet Hamuşi dün yaşamını yitirdi.

Hamuşi'nin naaşının bugün toprağa verildiği belirtildi.

Çin'de ortaya çıkan Covid-19, İran'da ilk olarak 19 Şubat'ta Kum kentinde görülmüş, ardından ülkenin tamamına yayılmıştı.

İran Sağlık Bakanlığı, bugün itibarıyla ülkede Covid-19 kaynaklı can kaybının 1812'ye yükseldiğini, vaka sayısının ise 23 bin 49 olduğunu açıklamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kamil24 Mart 2020 12:22

    Böyle kültürlü bir ülkede böyle cahil ve yobaz yönetimle ülke sıfırlandı. İran zor ayağa kalkar. Tüm islam ülkerinde sorun benzer.