E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHamaney’den golf fotoğrafıyla Trump’a suikast iması---

Hamaney’den golf fotoğrafıyla Trump’a suikast iması

Hamaney’den golf fotoğrafıyla Trump’a suikast iması
22 Ocak 2021 - 11:28 borsagundem.com

İran dini lideri Ali Hamaney, Twitter hesabından, eski ABD Başkanı Donald Trump'a benzeyen bir golfçünün 'insansız hava aracı tarafından hedef alındığını' gösteren fotoğraf paylaştı.

İran dini lideri Ali Hamaney, Twitter hesabından paylaştığı ABD Başkanı Donald Trump'a benzeyen bir golfçünün 'insansız hava aracı tarafından hedef alındığını' gösteren fotoğrafla Kasım Süleymani ile ilgili tehditte bulundu. Yazıda ise Hamaney'in geçtiğimiz yıl ABD'nin drone saldırısında ölen İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani'nin intikamının alınacağı mesajına yer verildi. Twitter ise mesajı “diğer ulusları kirletmeyi” amaçladığı gerekçesiyle sildi.

İNTİKAM DOĞRU ZAMANDA OLACAK

Hamaney, geçtiğimiz yıl 16 Aralık'taki Twitter paylaşımında Trump'ın ismini vermeden “General Süleymani'nin öldürülmesi emrini verenler ve bunu yapanlar cezalandırılmalıdır. Bu intikam kesinlikle doğru zamanda olacak” dedi.

İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani, 3 Ocak 2020'de Bağdat ziyareti sırasında Trump'ın talimatı ile düzenlenen operasyonda öldürülmüştü.

Bağdat'taki saldırıyı DEAŞ üstlendi

 

Pandemide gezenler en çok akraba-arkadaş evinde kaldı

 

Ege Denizi'nde deprem!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Metin22 Ocak 2021 17:20

    Suikast size yapılır , Süleymani'ye , Nükleer Fizikçiye.. sizden bir cacık olmaz 

  • Engin Üstündağ 22 Ocak 2021 12:39

    Lan İran siz anca intikam intikam der derdurursunuz iş suriyede ıraka gelincede yapmadığınız kahpelik kalmaz sizden hiç bir halt olnaz

  • Mehmet22 Ocak 2021 17:07

    Bütün insanların hislerine tercüman oldun