E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHaluk Levent trafik kazası geçirdi---

Haluk Levent trafik kazası geçirdi

Haluk Levent trafik kazası geçirdi
14 Şubat 2023 - 14:05 borsagundem.com

AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, Kahramanmaraş'taki depremin merkez üssü Pazarcık'a giderken trafik kazası geçirdi

Kahramanmaraş'ta gerçekleşen depremlere yardım çalışmalarında bulunan Haluk Levent'in trafik kazası geçirdiği açıklandı. Söz konusu kazanın, depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine gidiş yolunda gerçekleştiği aktarıldı.

Müzisyen Haluk Levent'in durumunun iyi olduğu belirtildi.

Sanatçı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

Pazarcık yakınlarında çukurlu yola hızlı giriş yaptık galiba. Özür dileyerek yazıyorum kemer takmamıştım kafamı 2 kez tavana çarptım. Kaslarda biraz zedelenme var. Çalışabilecek durumdayım. 1 saate kadar işimin başına geçerim. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten iyiyim

Haluk Levent'ten üzen haber!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum 14 Şubat 2023 15:02

    Geçmiş olsun, siz bu millete kanatsız melek oldunuz. Rahman ve Rahim olan yaradan Allah'ta sizi her daim korusun. Kem gözlü hamaset peşinde koşan, yüzünüze gülüp alkış tutan arkanızdan iş cevirenlerin, iki yüzlü akıl dışı fitnelerini bertaraf edip, kendilerine çevirsin.

  • VS14 Şubat 2023 14:29

    geçmiş olsun haluk kardeş